Στις σχολές δημοσιογραφίας υπάρχει ένας αξιωματικός κανόνας: αν ένας σκύλος δαγκώσει άνθρωπο, δεν είναι είδηση. Αν ένας άνθρωπος δαγκώσει σκύλο, είναι είδηση. Στον ίδιο άξονα λογικής, αν η Jennifer Lopez κάνει φωτογράφιση που δεν ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη, δεν είναι είδηση. Αν πάλι είναι αδιάφορη, τότε ναι, αξίζει να αναφερθεί. Τι να κάνουμε όμως που αυτό το σενάριο δεν υπάρχει για την 52χρονη Λατίνα..; Αναγκαστικά θα μας απασχολήσει γι΄αυτό που πια δεν αποτελεί είδηση.

Η Jennifer Lopez ξεκινάει ήδη την περιοδεία προώθησης της νέας της ταινίας με τίτλο Marry Me που κυκλοφορεί και στην Ελλάδα απ΄αυτή την Πέμπτη. Εκεί η JLo είναι ζευγάρι με τον Maluma. Προφανώς δεν έχουν αυτά τα ονόματα. Ετοιμάζονται να παντρευτούν. Και λίγο πριν συμβεί αυτό, ο Maluma την απατάει δημόσια. Η Jennifer Lopez, στενοχωρημένη, βλέπει σε μια συναυλία της έναν άντρα να κρατάει ένα πανό που γράφει «Marry Me». Και του απαντάει θετικά.

Η περιγραφή της ταινίας είναι αρκετά cheesy, το trailer κάπως σώζει τις χαμηλές προσδοκίες, αλλά αυτό δεν αφορά την Jennifer Lopez εκτός ταινίας. Εκεί οι προσδοκίες είναι πάντοτε υψηλές. Και για τη φωτογράφιση της στο τεύχος του Μαρτίου για το Rolling Stone, η JLo φέρνει τις προσδοκίες του κόσμου ακόμα ψηλότερα.

Φορώντας ένα cut-out tuxedo, που άφηνε ακάλυπτη όλη την περιοχή ανάμεσα στο στήθος μέχρι κάτω ως τον αφαλό, η Jennifer Lopez έκανε ένα statement. Μια δήλωση που έχει κάνει πολλάκις στο παρελθόν. Τώρα αυτή έρχεται ως απάντηση σε κάτι αρετουσάριστες φωτογραφίες που την έδειχναν λιγότερο αψεγάδιαστη.

Στο εξώφυλλο υπάρχει ο υπότιτλος «Πώς έσπασε όλους τους κανόνες και πήγε στην κορυφή». Με το να είναι αυτή που είναι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)