Λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση της προσωρινής απομάκρυνσης του από την παραγωγή της ταινίας Being Mortal, ο Bill Murray αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τα όσα συνέβησαν και έφεραν αυτή την ποινή προς τη μεριά του. Σε μια εποχή που κάθε συμπεριφορά στη διάρκεια της δουλειάς πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στο συμβόλαιο και που κάθε συμμετέχων σε παραγωγές οφείλει να φυλάει τα ρούχα του για να έχει τα μισά, ο Murray προέβη σε μια πράξη που σε παλιότερες εποχές θα γινόταν αποδεκτή. Όχι όμως σήμερα.

Ήταν στις 20 Απριλίου όταν το Deadline ανέφερε πως η Fox Searchlights, το στούντιο παραγωγής του Being Mortal, απέστειλε mail σε όλους τους συντελεστές για την παύση των εργασιών, ύστερα από ένα παράπονο που έγινε, χωρίς να αναφέρονται περαιτέρω λεπτομέρειες. Στην πορεία έγινε γνωστό πως επρόκειτο για μια αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του Bill Murray.

Ο ηθοποιός που είναι από τα ιερά χολιγουντιανά τοτέμ, βρέθηκε το Σάββατο στο ετήσιο μίτινγκ των μετόχων της Berkshire Hathaway στην Ομάχα της Νεμπράσκα, με την ιδιότητα του μετόχου, και εκεί βρέθηκε το CNBC. Όταν ρωτήθηκε για το τι ακριβώς συνέβη, ο ηθοποιός απάντησε πως έκανε κάτι που ο ίδιος το θεωρούσε αστείο, όμως η γυναίκα που ήταν ο παραλήπτης της πράξης του, προσβλήθηκε.

«Είχαμε μια διαφορά απόψεων. Είχα μια διαφορά απόψεων με μια γυναίκα που δουλεύουμε μαζί. Έκανα κάτι που νόμιζα ότι ήταν αστείο και δεν το εξέλαβε έτσι. Η εταιρεία, το στούντιο, ήθελαν να κάνουν το σωστό. Επομένως, έπρεπε πρώτα να ερευνήσουν το συμβάν και γι΄αυτό σταμάτησαν την παραγωγή. Προς το παρόν είμαστε σε συζητήσεις και προσπαθούμε να συμφιλιωθούμε.

Ζητάει δημόσια συμφιλίωση ο Billy Murray

Ξέρεις, αυτά που νόμιζα πάντοτε ως αστεία, από μικρό παιδί, δεν είναι πια το ίδιο αστεία με τώρα. Τα πράγματα αλλάζουν, οι εποχές αλλάζουν, επομένως είναι σημαντικό για μένα να βρω τον τρόπο. Το πιο σημαντικό είναι πως αυτό είναι το καλύτερο και για το άλλο άτομο. Το σκέφτηκα πολύ και αυτό που έκανα δεν ήταν καλό για το άλλο άτομα.

Δεν έχει σημασία πώς ένιωθα εγώ. Και αυτό μου έδωσε μια μεγάλη ανακούφιση και ηρεμία γιατί το μυαλό δεν λειτουργεί σωστά όταν είσαι στο άγνωστο και σκέφτεσαι ότι “πώς μπόρεσα να είμαι τόσο…πώς μπόρεσα να το παρεξηγήσω; Πώς μπόρεσα και ήμουν τόσο ανακριβής και αναίσθητος;”. Και ξαφνικά αρχίζεις να σκέφτεσαι την ευθύνη που έχεις και γίνεσαι πιο ευαίσθητος απέναντι σε αυτό που έκανες για τόσο καιρό».

Ο Bill Murray έδειξε μεταμέλεια και τόνισε όσο πιο ανοιχτά μπορούσε, ότι θα ήθελε να το αφήσουν πίσω τους με τη συγκεκριμένη κυρία και να πάνε παρακάτω. «Αυτό που θα με έκανε χαρούμενο, είναι να βάλω τις μπότες μου και να γυρίσω και για τους δύο στη δουλειά και να είμαι αξιόπιστος, αλλά και να εμπιστευτώ και να δουλέψουμε σε αυτή τη δουλειά που περάσαμε τόσο χρόνο για να βρούμε τις ικανότητες μας. Και ελπίζω να κάνω κάτι καλό για παραπάνω από έναν από τους δυο μας, για όλο το crew των ανθρώπων που φτιάχνουν ταινίες και για το στούντιο επίσης».

Στο Being Mortal που σκηνοθετεί και υπογράφει το σενάριο ο Aziz Ansari, εκτός του Murray, συμμετέχουν οι Seth Rogen και Keke Palmer και η Fox δεν έχει βγάλει κάποια ανακοίνωση για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η έρευνα της και αν υπάρχει χρονοδιάγραμμα επαναφοράς των γυρισμάτων.

* Με πληροφορίες από CNN

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Δίκη Johnny Depp – Amber Heard: Καφετέρια στο Χόλιγουντ κάνει γκάλοπ για να αποφασίσει ο κόσμος τον νικητή

Johnny Depp: Οι υψηλές απαιτήσεις της Amber Heard για να κρατήσει το στόμα της κλειστό

4 λόγοι που η δίκη Johnny Depp-Amber Heard μπορεί να αποτελέσει ορόσημο μιας σημαντικής αλλαγής