Πριν λίγες ημέρες, κατά την παρουσία του στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, όπου προβλήθηκε η ταινία Elvis, ο Tom Hanks είχε ανησυχήσει τους θαυμαστές του γιατί μιλούσε στη σκηνή και το χέρι του στο μικρόφωνο έτρεμε σε βαθμό τόσο εμφανή που πολλοί έκαναν λόγο για αρχή πάρκινσον. Λίγα 24ωρα αργότερα, ο ηθοποιός βρέθηκε με τη σύζυγό του, τη Rita Wilson, στη Νέα Υόρκη, και δεν έδειξε καθόλου σημάδια προβλήματος υγείας, με τα χέρια του να είναι μια χαρά σταθερά.

Το ζευγάρι βρισκόταν στο Μανχάταν για φαγητό και κατά την έξοδο τους από το εστιατόριο, τους περίμεναν καμιά 10αρια θαυμαστές για να βγάλουν μαζί τους φωτογραφία. Έτσι, χωρίς καν να τους μιλήσουν, χωρίς τίποτα. Περπατούσαν οι Hanks και Wilson και οι τύποι έσκαγαν δίπλα τους και μπροστά τους για να βγάλουν μια selfie εν κινήσει.

Κάποια στιγμή, έγιναν πιο πιεστικοί και ακολουθούσαν κατά πόδας το ζευγάρι. Ένας απ΄αυτούς έσπρωξε τον μπροστινό του καθώς έτρεχε να προλάβει πριν μπουν στο αυτοκίνητο η Rita Wilson και ο Tom Hanks, και αυτός ο μπροστινός πάτησε το πίσω μέρος του παπουτσιού της Wilson, με αποτέλεσμα αυτή να σκοντάψει.

Μόλις το είδε ο Hanks, ενώ το αντιμετώπισε ήρεμα και άφηνε τους άνδρες ασφαλείας να απομακρύνουν τον κόσμο, έτρεξε να τους σταματήσει και άρχισε να φωνάζει. «Τη γυναίκα μου; Κάντε πίσω γαμώτο…Πήγατε να ρίξετε κάτω τη γυναίκα μου». Η Rita δε θέλησε να δώσει συνέχεια, αλλά εκείνος ήταν έξαλλος. Ένας από τους θαυμαστές γύρισε και φώναξε στον πίσω του που τον έσπρωξε και καθώς ο Hanks έφευγε, του ζήτησε συγγνώμη, με τους υπόλοιπους να κοιτάζουν αποσβολωμένοι από την εξέλιξη και, κυρίως, από το ότι έχασαν την ευκαιρία τους να φωτογραφηθούν.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ryan Gosling: Η μεταμόρφωσή του για τον ρόλο του Ken στην ταινία «Barbie» έχει σοκάρει τους θαυμαστές του

Chris Evans: Ποιους ανθρώπους χαρακτηρίζει «ηλίθιους»;

Zendaya: Είναι τελικά έγκυος; Το βίντεο με τον υπέρηχο που έγινε viral