Πριν από περίπου έναν χρόνο, η Σοφία Μουτίδου είχε ανεβάσει στο κανάλι της στο Youtube ένα βίντεο όπου μιλούσε με σατιρικό τρόπο για τη σεξουαλική ζωή των γκέι. Εκεί, έλεγε με εμφανώς υπερβολικό και χιουμοριστικό τρόπο, πως «Αυτό που επιθυμεί ένας ομοφυλόφιλος άντρας πάρα πολύ στο κρεβάτι του είναι έναν straight άντρα, όχι κάποιον που δείχνει straight, αλλά κάποιον που είναι straight. Δηλαδή θέλει να πάει μαζί του για πρώτη φορά και θα αλλαξοπιστήσει γι’ αυτόν».

Όλο το βίντεο είχε γίνει ένα casus belli για την LGBTQ κοινότητα που είχε επιτεθεί στη Σοφία Μουτίδου και ζητούσε σε όλα τα social media να την κάνουν cancel. Ποια, αυτή που πριν απ΄αυτό το βίντεο την αποθέωναν και της έβγαζαν το καπέλο. Ξαφνικά, μέσα σε 20-25 λεπτά, έγινε ομοφοβική και υποκινητής βίας προς τους γκέι άντρες.

Η υπόθεση φαινόταν να έχει τελειώσει τότε, όμως κάποιος θεώρησε πως ο κομπλεξισμός δεν είχε ακόμα τελικιάσει, γι΄αυτό είπε να το πάει ως το τέρμα και έκανε μήνυση στην ηθοποιό και κωμικό για όσα είχε πει.

«Μην ψάχνεστε μεταξύ σας οι γκέι. Δεν θέλετε ο ένας τον άλλον. Σας το λέω εγώ. Ο καθένας θέλει έναν straight. Υπάρχει κι ένας κρυφορατσισμός στους ομοφυλόφιλους, δηλαδή οι ομοφυλόφιλοι δεν θέλουν αυτούς που φαίνονται ομοφυλόφιλοι, θέλουν κάτι που αυτός μαζί του πειραματικά θα δοκιμάσει και θα αλλαξοπιστήσει. Και μόλις αλλαξοπιστήσει δεν τον θέλει. Ουσιαστικά είναι ομοφοβικοί οι ομοφυλόφιλοι. Σας το λέω να το ξέρετε. Ό,τι κι αν μου γράψετε από κάτω, έχω δίκιο», είχε πει μεταξύ άλλων.

Έναν χρόνο μετά, η Σοφία Μουτίδου βρέθηκε στη ΓΑΔΑ για να ακούσει τη μήνυση που κατατέθηκε εις βάρος της και με ανάρτηση της στο Instagram ενημέρωσε για την υπόθεση, ζητώντας μάλιστα να προσευχηθούμε για να πάει στα δικαστήρια.

«Τι σου έχω; Μου έκαναν μήνυση. Πήγα χθες το πρωί στη ΓΑΔΑ και ξέχασα να στο πω. Μου έκανε μήνυση κάποιος ο οποίος θίχτηκε για το περσινό βίντεο για τους ομοφυλόφιλους και μου έκανε μήνυση για υποκίνηση δημόσιας βίας. Μιλάς με ένα άτομο το οποίο υποκινεί δημόσια τη βία. Ναι κοπέλα μου! Ναι καταπληκτική μου ύπαρξη!

Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου, προσεύχομαι, προσευχηθείτε και εσείς στο Θεό γιατί εσάς σας ακούει, εμένα όχι και με το δίκιο του, εύχομαι να φτάσει η υπόθεση στα δικαστήρια για να δούμε πραγματικά τι σημαίνει υποκίνηση δημόσιας βίας, τι σημαίνει καλόηθες σατιρικό σχόλιο και τι σημαίνει καθαρό καρκίνωμα και κακοήθεια. To be continued, stay tuned. Εύχομαι από τα βάθη της ποντιακής καρδιάς μου και της χαμηλόκ…λης σωματοτυπίας μου να φτάσει η υπόθεση στα δικαστήρια».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Moutidou (@sofia_moutidou)

Δεν χρειάζεται να πει κάποιος πολλά. Το ελπιδοφόρο είναι πως πολλοί γκέι επικροτούν τη Σοφία Μουτίδου και μιλάνε αντίθετα με τη μήνυση και τον όλο χαρακτηρισμό της ως υποκινητή βίας προς τους γκέι, επειδή τόλμησε να τους σατιρίσει.

Αρκεί να επαναληφθεί πάντως αυτό που είχε απαντήσει η ίδια η Σοφία Μουτίδου τότε. «Θίχτηκαν κάποιοι ομοφυλόφιλοι πάρα πολύ από το βίντεο που έκανα για τη σεξουαλικότητα των ομοφυλόφιλων. Αυτοί που θίχτηκαν, φαντάζομαι ότι γελούσαν με τα άλλα βίντεο που έκανα, τα σατιρικά για τις άλλες σεξουαλικότητες, ιδιότητες και επαγγέλματα. Τόσα χρόνια δεν έχω πάρει μήνυμα από καμιά γυναίκα που να μου λέει γιατί μας λες @$%*& ή από straight άνδρα. Φαντάζομαι γελούσατε με αυτά, τι συνέβη τώρα;».

Καλή είναι η σάτιρα μωρέ. Αρκεί να αγγίζει τους άλλους, όχι εμάς. Μήπως να αρχίσουν να τρέμουν οι Dave Chapelle και Ricky Gervais;

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Αιμίλιος Χειλάκης: «Είμαι υπέρ του Λιγνάδη επειδή περιμένω την απόφαση του δικαστηρίου για να τοποθετηθώ;»

Σταμάτης Γονίδης ft. Damian Marley και άλλα 5 αναπάντεχα ντουέτα που δεν περίμενες ότι θα δεις

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Βάζω ελαιόλαδο και ρίγανη στα μαλλιά μου» – Τι άλλα γιατροσόφια χρησιμοποιεί