Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ετοιμάζεται για το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα. Κι αυτό θα είναι στον ΣΚΑΪ και στην παρουσίαση ενός ριάλιτι που στο εξωτερικό έχει κάνει θραύση και δε θα λέγαμε πως είναι και ό,τι καλύτερο να έχουμε στην τηλεόραση μας, ταυτόχρονα με το The Bachelor. Ας είναι.

Η ίδια η Ηλιάνα πάντως είναι ενθουσιασμένη με αυτή τη νέα σελίδα στην καριέρα της και μετά την ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, απάντησε με δύο αναρτήσεις.

Στην πρώτη κρατάει μια καρτέλα που γράφει «Alpha females always look upon the ΣΚΑΪ», κάνοντας μια αναφορά στο κανάλι που ανήκε για δύο σεζόν και στο κανάλι που θα βρίσκεται από φέτος, με ένα διπλό λογοπαίγνιο που το ζηλεύουν οι stand up comedians και που όσοι τα λέμε, κάνουμε τις παρέες μας να κριντζάρουν και να αναρωτιούνται γιατί μας έχουν φίλους. Εμείς σε στηρίζουμε Ηλιάνα και στηρίζουμε και το λογοπαίγνιο.

Στη λεζάντα της ανάρτησης της στο Instagram η Ηλιάνα έγραψε:

«Στη ζωή θα βρεις μπροστά σου πολλές κλειστές πόρτες και θα ακούσεις πολλά όχι. Θα βρεις όμως και ανθρώπους που πιστεύουν σε σένα, σε στηρίζουν και σου δίνουν την ευκαιρία. Κρατάω αυτή την όμορφη εκκίνηση που μου χάρισαν οι άνθρωποι του @alphatv , την πίστη και την αγάπη τους. Και τους ευχαριστώ.
Τώρα δίνω με χαρά τη σκυτάλη στο όραμα της νέας μου τηλεοπτικής οικογένειας στον @skaitv.gr .

Από μένα λοιπόν είναι όχι σε όλα τα όχι που άκουσα και σε συμπεριφορές που δεν κατανόησα ποτέ, thank you tho, με μάθατε τόσα πολλά. Για πάντα ευγνώμων.

ΝΑΙ λέω πάντα και για πάντα μόνο σε εσάς και σας ευχαριστώ τόσο πολύ που μου χαρίσατε μια νέα ζωή. Χρωματιστή, γεμάτη προκλήσεις και απέραντη αγάπη».

Έτσι, μετά την επανασύνδεση με τον πρώην άντρα της, η Ηλιάνα έχει κάτι καινούργιο και επαγγελματικά και μοιάζει να τα υποδέχεται όλα με αισιοδοξία και την καλύτερη διάθεση.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Οι τόπλες φωτογραφίες της από τα Κουφονήσια που σάρωσαν στο Instagram

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Ποζάρει γυμνή στη πισίνα με βρεγμένο διχτυωτό τοπ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η προφητική της ατάκα για το ξύλο ανάμεσα σε Light και Snik