Σε θέση ετοιμότητας για να υποδεχτούν το δεύτερο παιδί τους με τη σύζυγό του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ βρίσκεται ο Άκης Πετρετζίκης. Περίπου έναν χρόνο μετά τον γάμο τους και λίγο παραπάνω από χρόνο από τη γέννηση του γιου τους, ο επιχειρηματίας και σεφ πλέει σε πελάγη ευτυχίας, με τη ζωή του να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Έχει μια όμορφη οικογένεια, έχουν όλοι την υγεία τους, επαγγελματικά και επιχειρηματικά εξελίσσεται και αναπτύσσεται διαρκώς, οπότε τι παραπάνω θα μπορούσε να ζητήσει κάποιος;

Ο Άκης Πετρετζίκης δείχνει να απολαμβάνει όσα έχει κατακτήσει, δείχνει να χαίρεται την κάθε στιγμή και σε λίγες μέρες αυτή η χαρά θα πολλαπλασιαστεί με την άφιξη του δεύτερου παιδιού τους με την κ. Παπαμιχαήλ, το οποίο θα είναι κοριτσάκι.

Στην ανάρτηση που έκανε ο Άκης στο Instagram, σε μια σπάνια φορά που δείχνει τη γυναίκα και τον γιο τους, αφού δεν θέλει να τους εκθέτει πολύ στα μέσα, οι τρεις τους κολυμπάνε σε μια πισίνα αγκαλιασμέννοι, με την Παπαμιχαήλ να είναι ετοιμόγεννη.

«Splash splash! ? Σε λίγες μέρες ο Αχιλλεάκος μας θα έχει παρεούλα… για να δούμε λιονταρίνα ή παρθένος θα είναι η μικρούλα;», αναφέρει ο Πετρετζίκης στη λεζάντα.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα για να νοσηλευτεί

Ιωάννα Τούνη: Το φόρεμα που επέλεξε στα γενέθλιά της αποκάλυψε την προχωρημένη εγκυμοσύνη της

Νέα μπλεξίματα για το Ezra Miller: Κατηγορείται για διάρρηξη σε βαθμό κακουργήματος