Περνάει γρήγορα ο καιρός και η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου πλησιάζουν κάθε μέρα και περισσότερο στη γέννηση του γιου τους. Όπως έμαθαν στο gender reveal party που έκαναν για το μωρό τους, περιμένουν αγοράκι, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος μπορεί να ήταν καθόλου εκδηλωτικός όταν ανακοινώθηκε πρώτη φορά η εγκυμοσύνη, αλλά πλέον μοιάζει να είναι all in και να αδημονεί για να αγκαλιάσει το μωρό.

Μάιος ήταν όταν η Ιωάννα Τούνη έμαθε πως είναι έγκυος, τέλη Ιουλίου όταν έκανε την ανακοίνωση στο Instagram κι ενώ είχαν κυκλοφορήσει πολλά άρθρα που το αποκάλυπταν, και τώρα μπαίνει σιγά σιγά σε μια περίοδο αγρανάπαυσης.

Στα stories που ανεβάζει, η εγκυμοσύνη της είναι πάντοτε στην αναφορά και η ίδια φαίνεται πως θέλει να καταγράψει μέσω του Instagram αυτό το ταξίδι που θα κάνει το σώμα της ως τον 9ο μήνα και τη γέννηση του παιδιού.

Ευρισκόμενο στον 4ο προς 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, η Τούνη ανέβασε χθες αρκετά stories όπου χαϊδεύει την φουσκωμένη κοιλιά της, όπως και ο Αλεξάνδρου.

Τούνη

Τούνη

Είναι χαρακτηριστικό το ακόλουθο στιγμιότυπο με τον Αλεξάνδρου να της ζουλάει την κοιλιά και τους δυο τους να έχουν το χαμόγελο της απόλυτης ευτυχίας στο πρόσωπό τους. Είναι πάντως εμφανές πως η Τούνη θα βάλει υποψηφιότητα για να ανακηρυχθεί η πιο στυλάτη έγκυος.

Τούνη

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Νίκος Alice Καρβέλας: Η ροκ εμφάνισή του στο γήπεδο που έγινε viral

Kim Kardashian: Εξέθεσε την αδερφή της – Ήπιε την τεκίλα της, την έφτυσε και την αποκάλεσε «αηδία»

Δε βρίσκεις τραπέζι ούτε με λάδωμα: Tο εστιατόριο του Μανχάταν όπου κάνουν παρέλαση οι αστέρες