Η επίδειξη πλούτου στη Μύκονο συνεχίζεται σε καθημερινή βάση και αυτό που συνέβη μες στο Σαββατοκύριακο, παίζει να είναι κάποιο ρεκόρ ημέρας για το νησί των ανέμων. Κι αυτό γιατί ο Αντώνης Ρέμος κλήθηκε να δώσει πριβέ συναυλία για έναν Βούλγαρο μεγιστάνα και την παρέα του, με το συνολικό κόστος της βραδιάς να ξεπερνάει τα 1.7 εκατομμύρια ευρώ και τον επιχειρηματία να δίνει και ένα πουρμπουάρ θεόρατο στο τέλος της βραδιάς.

Δε θες κάτι άλλο αν δουλεύεις σεζόν στη Μύκονο στην εστίαση. Να σου κάτσει ένα τέτοιο βράδυ και να γυρίσεις το χειμώνα στον τόπο κατοικίας σου ξέροντας πως μπορείς να ζήσεις με άνεση για πολλούς μήνες.

Ο ιδιοκτήτης της βουλγαρικής ομάδας Λουντογκόρετς, που παίρνει σερί τα πρωταθλήματα στη Βουλγαρία την τελευταία 10ετία, ο Κίριλ Ντομουντσίεφ, βρίσκεται στη Μύκονο και θέλησε να δώσει ο Αντώνης Ρέμος μια συναυλία μόνο για εκείνον και τους φίλους του. Έτσι, πλήρωσε κοντά στα 1.7 εκατομμύρια ευρώ για να απολαύσουν τη συναυλία και την εξυπηρέτηση σχεδόν 150 άτομα, στον χώρο του γνωστού beach club Scorpios, όπου έχει εμφανιστεί αρκετά φέτος ο Ρέμος, αλλά και ξένοι καλλιτέχνες, όπως ο 50 Cent.

Είναι δε χαρακτηριστικό πως ο Βούλγαρος μεγιστάνας ήταν κιμπάρης και στο πουρμπουάρ, αφού σύμφωνα με το Mykonos Live TV έδωσε συνολικά 60.000 ευρώ στους σερβιτόρους.

* Φωτογραφία: NDP

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Σαντορίνη, La Force Volcanique: Ένα νησί που κάθε χρόνο είναι a whole different story

Εντυπωσιάζουν Έλενα Ράπτη και Μάρα Ζαχαρέα με τις φωτογραφίες τους με μπικίνι

Αυτή η δήλωση της Adele θα προκαλέσει σίγουρα πολλές αντιδράσεις γυναικών