Μόλις τον περασμένο Μάιο ο Sylvester Stallone έκανε στο Instagram μια ανάρτηση όπου αποθέωνε τη γυναίκα του Flavin, καθώς συμπλήρωναν 25 χρόνια γάμου. Η ίδια, στη δική της ανάρτηση, είχε μια φωτογραφία με τις τρεις κόρες της, αλλά όχι με τον Sly μέσα. Τότε δε θα μπορούσε κανείς να θεωρήσει ότι ήταν ένα προμήνυμα του τι θα ακολουθούσε. Τώρα όμως εκείνη η ανάρτηση και όσα είχε γράψει η Flavin, αποκτούν νέα ερμηνεία.

Μετά από 25 χρόνια γάμου και 34 γνωριμίας, ο Sylvester Stallone και η Flavin χωρίζουν, καθώς η τελευταία κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

«Λυπάμαι που ανακοινώνω ότι μετά από 25 χρόνια γάμου έχω κάνει αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό μου Sylvester Stallone. Δε θα είμαστε πια παντρεμένοι. Θα εκτιμώ βαθιά τα περισσότερα από 30 χρόνια σχέσης που μοιραστήκαμε και ξέρω ότι είμαστε και οι δύο προσηλωμένοι στις όμορφες κόρες μας. Ζητώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα της οικογένειας καθώς προχωράμε με φιλικές σχέσεις», αναφέρει.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 1988 σε ένα εστιατόριο στο Μπέβερλι Χιλς και πέρασαν 9 χρόνια μέχρι να παντρευτούν. Μαζί έκαναν τρεις κόρες, την 25χρονη Sophia, την 24χρονη Sistine και την 20χρονη Scarlet, με τον Sly να έχει ακόμα έναν γιο, τον Seargeoh, ενώ το 2012 είχε πεθάνει ο μεγαλύτερος γιος του, ο Sage.

Τόσο η Flavin όσο και ο Sylvester Stallone έκαναν δηλώσεις στο PEOPLE, εξηγώντας πως αγαπούν ο ένας τον άλλον, απλώς πήραν διαφορετικές κατευθύνσεις συναισθηματικά και αποφάσισαν να τελειώσουν τον γάμο τους. Ο 76χρονος έσπευσε να απαντήσει κιόλας στη φημολογία πως η αφορμή του διαζυγίου ήταν το ροτβάιλερ που πήρε, για το οποίο τσακώθηκαν έντονα με τη Flavin και αυτός ο τσακωμός έβγαλε στη φόρα κι άλλα ζητήματα.

Παράλληλα, εξήγησε πως το τατουάζ με το πρόσωπό της που είχε στον δεξιό του ώμο, δεν το άλλαξε λόγω του διαζυγίου. «Είχα πάει για να κάνω κάποιες προσθήκες γιατί είχε αλλοιωθεί και τελικά χάλασε εντελώς. Οπότε βρήκαμε ως λύση να το αλλάξω και να βάλω τη μούρη του σκύλου μου Butkus που πέθανε το 1981».

Ο Butkus ήταν ο σκύλος που είχε ο Stallone όταν ξεκίνησε να γράφει την ιστορία του Rocky, ένα bullmastif, που αρχικά τον είχε δώσει επειδή ήταν άστεγος και στη συνέχεια, όταν έβγαλε την ταινία που έγινε τεράστια επιτυχία και είχε έσοδα 225 εκατομμύρια με μόλις 1 εκατομμύρι μπάτζετ, πήγε και τον αγόρασε για κάποιες χιλιάδες δολάρια.


Αυτό που έχει ενδιαφέρον τώρα, είναι οι απαιτήσεις της Flavin για την περιουσία και το πώς θα χωριστεί. Στην αίτησή της κατηγορεί τον Stallone πως προέβη σε μεγάλες και άσκοπες σπατάλες, γι΄αυτό και δεν δικαιούται το 50%, αλλά θα πρέπει η ίδια να πάρει παραπάνω από εκείνον.

Σε αυτά τα 25 χρόνια σχέσης έχουν βγάλει μαζί χρήματα από τις κοινές τους real estate δραστηριότητες, αλλά ο Sylvester Stallone έχει και μια περιουσία κοντά στα 400 εκατομμύρια που έχει από την καριέρα του.

Μόλις τον περασμένο Ιανουάριο πούλησαν το σπίτι τους στο Λος Άντζελες στην Adele για 58 εκατομμύρια δολάρια, ενώ τον Μάρτιο αγόρασαν ένα άλλο για 18 εκατομμύρια δολάρια στο Palm Beach και μετά κι ένα στη Φλόριντα. Στη Φλόριντα έκανε επί τούτου την αίτηση διαζυγίου η Flavin και ζητάει να θεωρηθούν και οι δύο κάτοικοι της πολιτείας, όπου η φορολογία είναι πολύ χαμηλή σε αντίθεση με την Καλιφόρνια που έχει ένα 13.3% για όσους βγάζουν από ένα ποσό και πάνω.

Στη Φλόριντα ο νόμος ορίζει ισότιμη μοιρασιά, αλλά είναι στην κρίση του δικαστή να αποφασίσει βασιζόμενος σε στοιχεία όπως το διάστημα του έγγαμου βίου, τις ατομικές οικονομικές απολαβές, την αξιοπιστία του καθενός και το αν υπήρξε κάποια ακατάλληλη συμπεριφορά από τη μία προς την άλλη πλευρά.

Καθώς τα στοιχεία δείχνουν πως ο Sylvester Stallone έχει μια προσωπική περιουσία πολύ μεγαλύτερη από αυτή που έκαναν μαζί με τη Flavin, έστω και στη διάρκεια του γάμου τους, θα ήταν άδικο να χάσει έστω και ένα μέρος αυτής. Όμως ο νόμος είναι νόμος.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Αγκαλιά με τους γιους της η Shakira: Η δημόσια εμφάνιση της μετά τα φιλιά του Pique με την σύντροφό του

Ben Affleck: Viral το βίντεο που τον δείχνει να κάνει έντονες χειρονομίες προς την Lopez

Brooklyn Beckham: Μετά το κράξιμο για το πανάκριβο αμάξι, τα άκουσε για τις μαγειρικές του ικανότητες