Δύο 24ωρα μετά τη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram και την έσβησε, ο Light επανήλθε και αυτή τη φορά δημοσίευσε για μερικές ώρες το βίντεο όπου μια παρέα ατόμων φαίνεται να δέρνει τον Snik ενώ αυτός είναι πεσμένος στο έδαφος και σε κατάσταση που μάλλον δεν πολυκαταλαβαίνει τι του γίνεται, λόγω κατανάλωσης αλκοόλ.

Η απάντηση που έδωσε ο Snik πως του την έπεσαν 20 άτομα και τον χτυπούσαν, προκάλεσε τον Light που σε μια σειρά από στόρι τα οποία έχουν τώρα σβηστεί, εξηγούσε ότι δημοσίευσε το βίντεο για να δείξει ότι ο Snik είπε ψέμματα για το περιστατικό και ανέφερε χαρακτηριστικά «Ρε φίλε στο είπα και τις προάλλες. Σε λυπηθήκαμε, μου είπαν οι φίλοι μου να κατεβάσω τα στόρι. Αλλά ήθελες να βγεις την επόμενη μέρα, να προκαλέσεις, να πεις ότι τα κατεβάσαμε.

Ήθελες να κάνεις μαγκιές. Ε, κάνε μαγκιές. Good luck. Κι έλεγες στα VMA, τότε που ήρθα και σε χτύπησα κι ήσασταν δέκα άτομα και με βαρούσατε ατσούμπαλα – και μου κλ… τ΄αρχ…, σε γαμ… και στα VMA μόνος μου – έλεγες κάτι για make up και ότι κρύβω τα μούτρα μου. Τώρα που έχεις παστωθεί με την πούδρα σαν τη Μαρία Αντουανέτα! Karma is a bitch bro».

https://www.youtube.com/watch?v=hk62JtaSWjc

Σήμερα το πρωί, και με το βίντεο να έχει κατέβει λόγω ban από το Instagram, ο Light ανέβασε νέα στόρι και έλεγε με εμφανή αυταρέσκεια: «Μου ζητάτε να ανεβάσω το βίντεο. Ποιο βίντεο ρε παιδιά;».

Φυσικά, από τη στιγμή που ανέβηκε, ήταν δεδομένο πως θα προλάβουν αρκετοί να το κάνουν download και να το ανεβάσουν στο Youtube και άλλες πλατφόρμες με σκοπό να διαμοιραστεί.

Στο βίντεο αυτό, ο Snik είναι πεσμένος στο πάτωμα και τον κλωτσάνε αρκετά άτομα σε ένα εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη. Ακούγονται αρκετές φωνές και κάποιος να του λέει «Ποιον χτυπούδες ρε; Ποιον χτυπούσες; Ελάτε ξανά Θεσσαλονίκη. Μην ξανάρθεις εδώ. Θα σε μάθω εγώ παλιοπ…να».

Να υπενθυμίσουμε πως ο Light έχει καταγωγή από Θεσσαλονίκη, πολλά άτομα είναι πάνω δικά του και είναι προφανές πως αυτό το ξύλο ήταν τα αντίποινα για τα όσα συνέβησαν στα MAD, αλλά και για όσα έχει πει δημόσια ο Snik για τον Light. Ο Snik πάντως σηκώθηκε σα να μη συνέβη τίποτα και απομακρύνθηκε περπατώντας από το μέρος του ξυλοδαρμού.

https://www.youtube.com/shorts/IPszZBgv3Hw

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Mad Awards 2022: Μια φορά, η βία αναπαράχθηκε απείρως περισσότερο από τη μη βία

Ξύλο Light – Snik: Μήπως οι καλλιτέχνες που σοκάρονται να τσεκάρουν σε ποιες δισκογραφικές βρίσκονται;

Θέμης Αδαμαντίδης: Διαψεύδει τα δημοσιεύματα για νέο καυγά με την Κίρκη – Ο λόγος που πήγαν στην αστυνομία