Στον γάμο του και στη γέννα του πρώτου τους παιδιού, του γιου τους, ο Άκης Πετρετζίκης κατάφερε να κρύψει από τα μίντια αυτές τις δύο τόσο σημαντικές στιγμές και να έχει την πρωτοκαθεδρία στις αναρτήσεις φωτογραφιών. Όπως έχει εξηγήσει, δεν ήθελε και δε θέλει να φαίνεται η γυναίκα του Κωνσταντίνα από τη στιγμή που η ίδια δεν έχει επιλέξει να ασχοληθεί με τον χώρο της τηλεόρασης και όλα τα παραφερνάλια.

Στη δεύτερη γέννα όμως στον ερχομό της κόρης τους, ο Άκης Πετρετζίκης δεν συγκρατήθηκε. Έτσι, πρώτα ενημέρωσε με ανάρτηση στο Instagram χθες για τη γέννηση της κόρης με μια φωτογραφία της από τη θερμοκοιτίδα, όπου έγραφε τα εξής:

«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! #❤️ Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας, στη μαία μας, και σε όλο το προσωπικό για τη φροντίδα τους και τον επαγγελματισμό τους (στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να πω πως πραγματικά ήταν ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί). Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Μητέρα που πραγματικά ολοκληρώνει αυτό το ταξίδι σε όλους με τις καλύτερες αναμνήσεις!»

Χθες το βράδυ, έκανε και δύο σχετικά στόρι, ένα που κρατάει τη νεογέννητη στην αγκαλιά του ενόσω η γυναίκα του τρώει κι ένα που η γυναίκα του την έχει αγκαλιά στο κρεβάτι. Στο δεύτερο στόρι γράφει «ο γιος λένε είναι της μαμάς και η κόρη του μπαμπά».

Άκης Πετρετζίκης

Άκης Πετρετζίκης

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Τάσος Ξιαρχό: Η απόπειρα αυτοκτονίας και το «επίμαχο» βίντεο- «Μεγάλωσα στην εποχή που η Στεφανίδου μιλούσε χωρίς να φιλτράρει»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σχολιάζει το unfollow που της έκανε ο Snik

Μαίρη Χρονοπούλου για τον θάνατο της Καραγιάννη: «Αισθάνομαι ότι ακολουθώ»