Το πιο άσχημο και δύσκολο καλοκαίρι της ζωής της πρέπει να βιώνει η Shakira και φαίνεται πως δεν θα σταματήσει εδώ. Η Κολομβιανή popstar που έχει φροντίσει να μην υπερεκτίθεται και να μην μιλάει πολύ δημόσια, αλλά να αρκείται στα τραγούδια της, είδε μέσα σε ένα καλοκαίρι να τελειώνει ο έρωτας της με τον Gerard Pique, να παίρνουν διαζύγιο, να βρίσκει νέα σύντροφο και να βρίσκεται και στο επίκεντρο μιας υπόθεσης φοροδιαφυγής 14 εκατομμυρίων.

Ε, δεν έφταναν όλα αυτά και ήρθε να προστεθεί και τρίτο. Σε ένα ντοκιμαντέρ που εμβαθύνει η έρευνα στην υπόθεση της φοροδιαφυγής, δίνονται συνεντεύξεις από πρόσωπα που βρέθηκαν στο παρελθόν στον κύκλο της Shakira και μεταξύ αυτών είναι κι ένα ζευγάρι που εργάζονταν ως οικιακοί βοηθοί της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Equipo de Investigacion», η γυναίκα του ζευγαριού ανέφερε πως η Shakira απέλυσε τον άντρα της γιατί εκείνος αρνήθηκε να της ζεστάνει ένα πιάτο κοτόπουλο να φάει, ύστερα από πολλές ώρες συνεχόμενης δουλειάς.

«Όταν ήταν αργά το βράδυ, ήταν πολύ κουρασμένος και η Σακίρα του ζήτησε να ζεστάνει λίγο κοτόπουλο και εκείνος της είπε: “Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να το κάνω άλλο, δεν πρόκειται να ζεστάνω το κοτόπουλο, μαγειρεύω για 17 άτομα όλη μέρα, δεν μπορώ να το κάνω άλλο”. Τότε η Shakira του είπε “Αν δεν είσαι καλός για αυτό, δεν είσαι καλός για τίποτα άλλο”, και τότε απολύθηκε. Ήταν ένα σοκ το γεγονός ότι η Shakira απέλυσε το προσωπικό της για ένα κομμάτι κοτόπουλο. Δεν ήταν μόνο οικιακοί βοηθοί, αλλά ήταν μάγειρες, σοφέρ και αυτοί που κανόνιζαν τη συντήρηση του σπιτιού. Ήταν πραγματικά μια πολύ ισχυρή απαίτηση».

* Φωτογραφία: Instagram/Shakira

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Νέες αποκαλύψεις από Ισπανό παπαράτσι: Η Shakira είχε κρυφή σχέση με τον Nadal, ο Pique την είχε απατήσει και άλλες φορές

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Σχολιάζει το unfollow που της έκανε ο Snik

Θηλή θηλή με πληγώνεις: Η Άννα Μαρία Βέλλη έπαθε έγκαυμα στο στήθος της από καφέ