Καλεσμένος στο σόου του Jimmy Fallon βρέθηκε ο Robert De Niro και όπως συμβαίνει με κάθε καλεσμένο, έπρεπε να γίνει κι ένα χιουμοριστικό σκηνικό. Τις περισσότερες φορές αυτό γίνεται εντός στούντιο, άλλες πάλι οι εκπλήξεις γίνονται στα παρασκήνια, στο καμαρίνι του Fallon, όπου μαζί με τον εκάστοτε καλεσμένο κάνουν κάτι που συζητιέται παντού.

Με τον Robert De Niro αυτό το κάτι περιελάμβανε πολύ ξύλο. Και μας θύμισε κάτι αντίστοιχο που είχε κάνει πριν 6-7 χρόνια ο Stephen Colbert με τον Bruce Willis στο ξεκίνημα του πρώτου στη late night ζώνη, στη θέση του Letterman.

De Niro και Fallon έπαιξαν το κλασικό παιχνίδι όπου δύο άτομα τοποθετούν τα χέρια τους ο ένας πάνω στου άλλου. Ο ένας έχει γυρισμένες παλάμες, ο άλλος τις παλάμες να κοιτάνε προς τα κάτω. Στόχος γι΄αυτό που έχει τα χέρια του από κάτω, είναι να σηκώσει απότομα το ένα και να χτυπήσει το χέρι του άλλου. Αν ο άλλος είναι πιο γρήγορος και το τραβήξει, τότε κερδίζει.

Σε αυτή την εκδοχή, ο Robert De Niro και ο Fallon έριχναν κι από ένα σκαμπήλι κάθε φορά που κέρδιζαν. Κι όταν τελείωσε το παιχνίδι και φώναξε ο floor manager τον Fallon για να βγει στο πλατό, ο De Niro το πήρε λίγο προσωπικά και τράβηξε μια μπουνιά στον Fallon και τον τάβλιασε.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Khloe Kardashian: Απέρριψε την πρόταση γάμου του Tristan Thompson αφού έμαθε ότι την απατάει με άλλες

Love is in the air στο Χόλιγουντ: Dua Lipa και Trevor Noah φιλιούνται κι αγκαλιάζονται σε εστιατόριο

Άβολο: Η Hailey Bieber διέγραψε τα tweets που είχε κάνει για τη σχέση του Justin με την Selena Gomez – Αποθέωνε τη σχέση τους