Όχι, δεν έχετε κάνει λάθος. Δεν μπήκατε σε κάποιο section του Pornhub. Είστε στο Nitro και διαβάζετε για τα νέα καμώματα της Megan Fox και του Machine Gun Kelly που είναι με διαφορά το πιο hot ζευγάρι στο Χόλιγουντ, αλλά είναι ταυτόχρονα, πάλι με διαφορά, και το πιο weird, στα όρια του αηδιαστικού. Σίγουρα τέρμα εκκεντρικοί.

Στο παρελθόν η Fox είχε αποκαλύψει πως έχουν βάλει το αίμα τους μέσα σε ένα δαχτυλίδι και όταν έγινε η πρόταση γάμου, το ήπιαν. Λίγο μετά, εξήγησε πως το κάνουν συχνά για τελετουργικούς σκοπούς. Τώρα τι σκοποί μπορεί να είναι αυτοί, κανείς δεν γνωρίζει. Ίσως ελπίζουν να μεταμορφωθούν σε βαμπίρ ή ότι μπορεί να αγγίξουν την αθανασία.

Σε κάθε περίπτωση, είναι spooky αυτή η συνήθεια και ταιριάζει άψογα με το Halloween, γι΄αυτό και σε μια προφεστιβαλική διαδικασία, η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly αναπαριστούν κάτι που μοιάζει με σενάριο ταινίας ακατάλληλου περιεχομένου.

Ο MGK είναι ντυμένος πάστορας και κρατάει στο χέρι του ένα ποτήρι που είτε είναι η θεία κοινωνία είτε, υποτίθεται, το αίμα του και στην ουσία λέει πως είναι κάτι σαν τον Χριστό. Κι η Megan Fox, με μια σφόδρα αποκαλυπτική και προκλητική αμφίεση, έχει γονατίσει και βάζει στο στόμα της κάτι σαν την όστια, το καθολικό αντίδωρο.

Μάλιστα, στην ανάρτηση της στο Instagram υπάρχει κι ένα βίντεο που κάνει ο φακός zoom στην εντυπωσιακή πίσω όψη της, καθώς είναι γονατιστή, παραδομένη στην επιθυμία του MGK και με αυτή την πολύ bdsm και φετιχιστική εμφάνιση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Mohamed Salah: Το νέο στυλάτο ρολόι που απόκτησε κοστίζει 80.000 ευρώ

Σοφία Χατζηπαντελή: Δείχνει τις θηλές της ντυμένη Jigsaw για το Halloween και δεν περνάνε απαρατήρητες στα σχόλια

Έχει χαθεί το μέτρο για τη Madonna: Ανέβασε τόπλες φωτογραφίες της στο Instagram – Είναι αυτό το στήθος μιας 64άρας;