Φουλ επίθεση κάνει η Τζούλια Νόβα με ανάρτησή της στο Instagram, υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο προς πάσα κατεύθυνση για κάποια σχόλια που έχουν ακουστεί για εκείνη σχετικά με την ουκρανική καταγωγή της.

Η Τζούλια Νόβα ανάρτησε τη φωτογραφία όπου δείχνει το μεσαίο της δάχτυλο και μιλάει για τον ρατσισμό που συνεχίζει να βιώνει με βάση διάφορα σχόλια που λέγονται για το κατά πόσο εξελίχθηκε ως σελέμπριτι και ως πρόσωπο που κάποτε ήταν στην τηλεόραση.

«Ένα ωραιότατο δαχτυλάκι σε όλους εκείνους που προσπάθησαν να με υποτιμήσουν Λέγοντας πως λόγω της καταγωγής μου που είναι από την Ουκρανία ποτέ δεν θα μπορέσω να γίνω τόσο ανώτερη όσο είναι εκείνοι . Ένα μεγάλο σας ευχαριστώ που ασχολείστε μαζί μου και το δαχτυλάκι δείχνει που ακριβώς γράφω την δήλωση -άποψη σας . Να είσαστε καλά και στα ανώτερα ! Με πολυ αγάπη πάντα ! Φιλιά».

Φυσικά, μια τέτοια ανάρτηση προκάλεσε πολλά σχόλια, με κάποιους να της γράφουν ότι δεν έπρεπε να πέσει στο επίπεδο των άλλων, άλλους να αναρωτιούνται γιατί ασχολείται με κακεντρεχή σχόλια και άλλους να σχολιάζουν ότι είναι απρεπές για μια μάνα να κάνει τέτοια ανάρτηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julia Nova (@julianova1)

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Η πρώτη αντίδραση της Παπουτσάκη μετά το διαζύγιο της ήταν κάπως άβολη: «Δε με ενοχλούν τα δημοσιεύματα, τη δουλειά σας κάνετε»

Αποκαλυπτική η Δέσποινα Βανδή: «Ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο απέναντι στα παιδιά μου και στον άνθρωπο δίπλα μου, να χωρίσω»

Ηλίας Βρεττός για το τροχαίο του: «Βρίσκομαι εδώ εξαιτίας του Θεού και του αγγίγματός του»