Καιρό είχαμε να ασχοληθούμε με κάποιο beef στα της τραπ σκηνής και μας είχε πιάσει μια αγωνία μήπως ξαφνικά έγιναν όλα αγγελικά πλασμένα. Τελικά, τίποτα το αγγελικά πλασμένο δεν υπάρχει, πολλώ δε στην τραπ, όπου μετά την κόντρα του Light με τον Snik, έχουμε μια νέα κόντρα που ξεκίνησε μόνος του ο Light. Ο Sin Boy απάντησε και αφήνει αιχμές για την πορεία του Nerogreco προς την κορυφή.

Κι αυτά που λέει, είναι ακόμα ένα χτύπημα στους καλλιτέχνες της Capital, αφού προσφάτως συνελήφθη ξανά για οπλοκατοχή ο Trannos, ενώ στο παρελθόν αρκετά μπλεξίματα με τον νόμο είχε ο Thug Slime.

Ο Sin Boy λοιπόν, αφού είδε τον Light να τον αποκαλεί «που…α» σε live του, ανάρτησε δύο στόρι στο Instagram, την Κυριακή, όπου αποκαλεί εμμέσως πλην σαφώς τον δεύτερο κότα και στη συνέχεια υποστήριξε κάτι ακραία χυδαίο.

https://www.youtube.com/watch?v=nSLwnKfjD50&t=1s

Για ένα 24ωρο υπήρξε σιγή ασυρμάτου κι από τις δύο πλευρές, όμως ο Sin Boy επανήλθε χθες. Σε μια σειρά από στόρι αποκαλεί ξανά δειλό τον Light και ξεκίνησε αντίστροφη μέτρηση 24 ωρών για «να του καταστρέψω την καριέρα».

Sin Boy

Sin Boy

Sin Boy

Sin Boy

Για το φινάλε, είχε ένα ακόμα πιο επιθετικό στόρι: «Καλά, ο τύπος με ντισάρει στα κομμάτια του και με λέει που…α στα lives του όταν δεν ασχολούμαι μαζί του. Κι όταν βάζω το focus πάνω του κι έρχεται η ώρα να τεσταριστεί γι΄αυτά που είπε, κάνει ότι δε με ξέρει. Είσαι μεγάλη λ…κρα παλιοσκουπίδι».

Sin Boy

Σε όλα αυτά ο Light δεν έχει πάρει θέση, πράγμα παράξενο αν αναλογιστεί κάποιος πόσο λαλίστατος ήταν και με τον Snik, αλλά και όταν κατηγορεί ο Λιάγκας την τραπ σκηνή.

Ο τρόπος πάντως που μιλάει ο Sin Boy, δείχνει πως δεν πρόκειται για κάτι που θα κλείσει εδώ, αλλά θα υπάρξουν και νέες αναρτήσεις, τουλάχιστον από την πλευρά του.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Θύμα trafficking περιγράφει την Ghislaine Maxwell: «Η πιο σεξουαλικά θρασεία γυναίκα που έχω γνωρίσει»

Ryan Reynolds: Η αινιγματική ανάρτηση του με την ελληνική σημαία

Kanye West: Ορίστηκε η διατροφη – Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό που θα καταβάλει μηνιαία στην Kim Kardashian