Σε ελληνικά ύδατα βρίσκεται από τις αρχές Αυγούστου η Σαρλίζ Θερόν, η οποία προελαύνει στα ελληνικά νησιά παρέα με τα δύο της παιδιά, τη μητέρα της και μερικούς φίλους της. Η ηθοποιός από τη Νότιο Αφρική έχει νοικιάσει ένα πολυτελές σκάφος και περιοδεύει σε Μύκονο, Πάρο, Σαντορίνη, Τήνο και γενικά στις Κυκλάδες. Μάλιστα, το Σάββατο 7/8 είχε τα γενέθλια της, έγινε 46 ετών και τα γιόρτασε με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Ως γνωστόν, στις ΗΠΑ τα σχολεία έχουν κάθε χρόνο δύο μεγάλους σχολικούς χορούς, έναν το χειμώνα και έναν το καλοκαίρι, όταν ολοκληρώνεται η χρονιά, το λεγόμενο prom. Αυτός στο τέλος της χρονιάς είναι ο πιο σημαντικός κι είναι σαν τελετή ενηλικίωσης, ιδίως όταν συμβαίνει στην τελευταία χρονιά πριν το κολέγιο. Η Σαρλίζ Θερόν γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νότιο Αφρική, επομένως δεν είχε την ευκαιρία να συμμετέχει σε prom.

Για τα 46α γενέθλια της, η οικογένεια και οι φίλοι της της οργάνωσαν ένα πάρτυ 80’s prom στο σκάφος που βρίσκονται και η Θερόν εξέφρασε την ευτυχία της για την έκπληξη που της επιφύλαξαν. Η 9χρονη trans κόρη της Τζάκσον και η 6χρονη Όγκαστ ήταν στο πλάι της Σαρλίζ Θερόν, όπως και η μητέρα της Γκέρντα.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει διακοπές στην Ελλάδα η Θερόν. Το 2016, μια χρονιά που πλήθος επωνύμων από τις ΗΠΑ είχε βρεθεί στη χώρα, ένα χρόνο μετά το δημοψήφισμα, η Θερόν είχε πάει στην Κρήτη, στα Χανιά και το Λασίθι.