Ο Stephen tWitch Boss, γνωστός από την παρουσία του για πάρα πολλά χρόνια στο σόου της Ellen Degeneres όπου έβαζε τις μουσικές στο στούντιο και συμμετείχε και σε διάφορα άλλα acts, ανακοινώθηκε πως είναι νεκρός σε ηλικία 40 ετών. Όπως αναφέρουν τα αμερικανικά μίντια, πριν από λίγη ώρα επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του, με το άψυχο σώμα του να εντοπίζεται το βράδυ της Τρίτης σε ένα μοτέλ. Την επιβεβαιώση έκανε ο ιατροδικαστής του Λος Άντζελες.

Το TMZ ήταν το πρώτο μέσο που δημοσίευσε την ανακοίνωση του θανάτου του, με τα αίτια να μην είναι ακόμα ανακοινώσιμα, αν και υπάρχει αναφορά πως ο tWitch αυτοκτόνησε!

Η σύζυγος του Boss, η Allison Holker, μετέβη άμεσα το βράδυ της Τρίτης στο αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες και δήλωσε πως ο άντρας της είχε φύγει από το σπίτι χωρίς αυτοκίνητο, ενώ τελευταία η συμπεριφορά του ήταν αρκετά περίεργη.

Λίγο αργότερα, υπήρξε μια κλήση στην αστυνομία για έναν πυροβολισμό σε ένα ξενοδοχείο ή μοτέλ στο Λος Άντζελες, όπου μετέβησαν οι αρχές και βρήκαν τον Boss νεκρό, μάλλον από αυτοτραυματισμό. Δεν έχει αποκλειστεί πάντως και το ενδεχόμενο δολοφονίας.

Ο tWitch αφήνει πίσω του, εκτός από τη γυναίκα του, τα δύο τους παιδιά, τον Maddox και την Zaia, ενώ ήταν και πατριός γιια την κόρη της Holker από προηγούμενη σχέση της, την Weslie.

Ο tWitch έκανε την αρχή του στο σόου της Ellen Degeneres πίσω στο 2014 και σε αυτή τη σχεδόν 8ετία έγινε κι αυτός ένα από τα πρόσωπα της εκπομπής, έχοντας μάλιστα αναλάβει σε αρκετές περιπτώσεις και guest παρουσίαση.

Ο Stephen Boss είχε αναδειχθεί το 2008, όταν έφτασε στον τελικό του So You Think You Can Dance και στη συνέχεια είχε συμμετάσχει σε ταινίες όπως Step Up, Magic Mike XXL και σε σειρές όπως Bones, Drop Dead Diva, Modern Family κ.α.