Η Sofia Vergara βρίσκεται σε διακοπές με τον σύζυγό της Joe Manganiello κάπου στο Μεξικό για να γιορτάσουν τα γενέθλια τους και για να περάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και σε μια ανάρτησή της, έδειξε στους 27.5 εκατομμύρια ακόλουθους της, αλλά και σε όλο τον κόσμο, ότι, όπως και η JLo, είναι κι αυτή μια 50άρα Λατίνα που αλλάζει όσα γνωρίζαμε.

Ο Joe Manganiello έγινε 46 ετών χθες. Η Sofia είναι στα 50 της. Θα περίμενε κάποιος αυτό κάπως κάπου να φαίνεται στο σώμα της και στο πρόσωπό της. Η φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram την Τετάρτη όμως, δεν έχει ούτε ίχνος ενός ανθρώπου που μπαίνει στην 6η δεκαετία της ζωής του.

Η Sofia Vergara έβγαλε μια καθρεφτοσέλφι ή mirror selfie για να τα λέμε και με τη σωστή ορολογία, την επίσημη, σε κάποιο εξοχικό που έχει πάει με τον σύζυγό της και το pomeranian σκυλάκι τους, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι. Ήταν ένα απλό μπικίνι. Δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο στοιχείο που θα την αναδείξει περισσότερο. Δεν το έχει κι ανάγκη.

Η ίδια είναι άβαφη σχεδόν, μοιάζει σαν να έχει μόλις ξυπνήσει, η φωτογραφία δεν έχει υποστεί κάποιο ρετούς και η τύπισσα είναι έτσι στα 50 της. Με μια φλατ κοιλιά, με ένα πληθωρικό μπούστο και με εντυπωσιακές καμπύλες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Vergara (@sofiavergara)

Κι είναι αυτό που βλέπετε, δίχως να γυμνάζεται φανατικά. Δεν της αρέσει για την ακρίβεια καθόλου η γυμναστική, όπως έχει δηλώσει. Κάνει αναγκαστικά κάποιες ώρες την εβδομάδα, αλλά όχι στον εξαντλητικό βαθμό που κάνει για παράδειγμα η Jennifer Lopez. Κάνει 3 ώρες λάτιν χορό με δάσκαλο και 1-2 ώρες κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής. Αυτό μόνο.

Καλά το είχαν γράψει παλαιότερα: Σκέφτομαι Vergara υπάρχω!

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Σταμάτης Γαρδέλης για Φιλιππίδη: «Θέλω να δω αν αθωωθεί τι θα πουν όλοι αυτοί που έχουν στραφεί εναντίον του»

Η Michelle Obama και η ειλικρίνειά της: Για δέκα χρόνια δεν άντεχε τον Barack

MasterChef: Η απουσία του Κοντιζά από την νέα σεζόν και ο «All Star» κύκλος που συζητιέται