Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα, είμαστε. Μπορεί να έχουν περάσει μήνες από τότε που επισημοποιήθηκε ο χωρισμός και το τέλος του 13 χρόνων γάμου τους, μπορεί να μην υπάρχει πια το αρχικό σοκ της απιστίας, αλλά η Shakira κουβαλάει ακόμα άσχημα συναισθήματα για τον Pique και δεν έχασε ευκαιρία να ρίξει το φαρμάκι της στην ανάρτηση που έκανε για τον ερχομό της νέας χρονιάς.

Η Κολομβιανή έκανε λόγο για προδοσία και για αναξιοπρεπείς ανθρώπους και θα είναι απίθανο να μην αποτελεί ο Pique τον απόλυτο αποδέκτη αυτής της ανάρτησης.

«Ακόμα κι αν είμαστε ανοιχτοί σε αυτή τη νέα χρονιά, ο χρόνος έχει χειρουργικά χέρια. Ακόμα κι αν κάποιος μας έχει προδώσει, πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε τους άλλους. Όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με την περιφρόνηση, να συνεχίσουμε να ξέρουμε την αξία μας. Γιατί υπάρχουν περισσότεροι καλοί άνθρωποι από τους αναξιοπρεπείς.

Περισσότεροι άνθρωποι με ενσυναίσθηση από αδιαφορία. Αυτοί που φεύγουν, είναι λιγότεροι απ΄αυτούς που μένουν δίπλα μας. Τα δάκρυα μας δεν είναι μάταια, ποτίζουν το έδαφος του μέλλοντος μας που θα ανθίσει και θα μας φέρει περισσότερη ανθρωπιά, ώστε παρά το βάσανο στην καρδιά μας, θα συνεχίσουμε να αγαπάμε. Shak».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)

Αυτές ήταν οι πρώτες γιορτινές μέρες μετά το διαζύγιο και η Shakira τις πέρασε με τους δύο γιους της, καθώς πήγαν διακοπές στην Αφρική και σε μια ανάρτηση της από την έρημο, άφησε πάλι μπηχτή, γράφοντας ότι αναζητά τη γαλήνη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shakira (@shakira)