Από το 2017 που είχε λάβει μέρος στο Survivor, είχε αρχίσει ένα διαρκές bodyshaming στα social media εις βάρος της και γινόταν με αφορμή το πώς φαινόταν μέσα στο ριάλιτι. Βγήκε από το παιχνίδι και έκανε μεγάλη προσπάθεια να μην επηρεαστεί από τα τόσα άσχημα πράγματα που έλεγαν για εκείνη. Η Λάουρα Νάργες απηύθυνε πολλές φορές μέσα από αναρτήσεις στο Instagram την ενόχλησή της από αυτά τα σχόλια και μοιράστηκε σε αρκετές περιπτώσεις με τον κόσμο το ταξίδι της ως προς τις αλλαγές στην εξωτερική της εμφάνιση.

Το ριάλιτι, η παραμονή για 3 μήνες σε τέτοιες συνθήκες, επηρέασε προφανώς τον μεταβολισμό της και τα ορμονικά της. Η ίδια γνώρισε ένα σώμα πιο juicy που της άρεσε πολύ και αποφάσισε να το κρατήσει.

Κάποια στιγμή, το 2021, άρχισε να χάνει κιλά λόγω ενός ζητήματος στον οργανισμό της που επέβαλε να αφήσει κάποια κιλά πίσω της. Κι εκεί υπήρξαν πολλοί που την κατηγορούσαν γιατί αδυνάτιζε. Ήταν δηλαδή από την αντίθετη μεριά. Έπρεπε να λογοδοτήσει σε μια αστυνομία κιλών γιατί ενώ μιλούσε για body positivity, «υπέκυπτε» στους bodyshamers και άφηνε την πιο juicy όψη της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes)

Κι αφού έδωσε αυτή την εξήγηση, τα μηνύματα που της έστελναν οι λεγόμενες «ακτιβίστριες του σώματος», επειδή τόλμησε να αδυνατίσει, συνεχίστηκαν. Οπότε έκανε μετά από λίγο διάστημα μια νέα, συμπληρωματική ανάρτηση όπου τόνιζε ότι έπρεπε να χάσει αυτά τα κιλά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes)

Αφού υπήρξε όλη αυτή η διαδρομή 4 ετών, στις αρχές του έτους ήρθε η εγκυμοσύνη και το σώμα της θα έμπαινε ξανά σε διαδικασία αλλαγής. Καθότι η Λάουρα Νάργες είχε μια δύσκολη εγκυμοσύνη, το σώμα της άλλαξε αρκετά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes)


Τώρα, τρεις μήνες μετά τη γέννα, κι ενώ σε αυτό το διάστημα, αλλά και στο διάστημα της κύησης, έδειξε αρκετά στάδια της μετάβασης σε περισσότερα κιλά, η Λάουρα Νάργες ποστάρει μια φωτογραφία από το γυμναστήριο και βάζει στόχο να γυρίσει στο juicy σώμα που είχε 1.5 χρόνο πριν μείνει έγκυος, για αρχή.

«Έχουμε δουλίτσα μπροστά μας ακόμη, αλλά είμαστε αισιόδοξοι», έγραψε σε στόρι που ανάρτησε χθες, όπου βλέπει κανείς το σώμα της όπως ακριβώς είναι, δίχως καμία επεξεργασία, δίχως ρετούς.

Λάουρα Νάργες

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Πήρε τον δρόμο χωρίς επιστροφή: Ο Harry αποκαλύπτει σε βιβλίο του ότι του επιτέθηκε σωματικά ο Πρίγκιπας William

Όλο λάθος: Ο Brooklyn Beckham μαγείρεψε συνταγή που παθαίνεις καρδιακή προσβολή μόνο που την βλέπεις

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Ρίχνει το μπαλάκι στη σύντροφό του και την κατηγορεί εξίσου για ξυλοδαρμό – «Η γυναίκα αυτή ζαλίστηκε από τη δημοσιότητα του ονόματος μου»