Ένα 24ωρο μετά τη γέννηση του γιου της και του Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Ιωάννα Τούνη πόσταρε την πρώτη της φωτογραφία ως μαμά, αγκαλιά με το νεογέννητο και έδειξε την χαρά και τη συγκίνησή της που κρατάει επιτέλους στα χέρια της το παιδί της.

Έχοντας πάρει μια μέρα ρεπό από τα social, ζητώντας μόνο δημόσια να σταματήσουν να την παίρνουν τηλέφωνο αυτή και τον Αλεξάνδρου για να κάνουν δηλώσεις σε κάποια εκπομπή, η Τούνη δεν κρατήθηκε και ανάρτησε τη φωτογραφία που είναι επίσημα η πιο δημοφιλής στο προφίλ της, καθώς μέσα σε λίγη ώρα έχει μαζέψει πάνω από 250.000 likes.

«Το μικρό θαυματάκι μας! Καλωσήρθες μαλλιαρέ έρωτά μου, είμαι έτοιμη να μου αλλάξεις τα φώτα, ανυπομονώ απεριόριστα για όλα σου… θα είμαστε για ΠΑΝΤΑ εδώ με τον μπαμπά @dimitris_alexandrou να σε μεγαλώσουμε με όληηηηη την αγάπη μας!», έγραψε στο σχόλιο.

Διαβάστε ακόμη στο intronews.gr:

Πέτρος Φιλιππίδης: Η ατάκα-μομφή για τον Γιάννη Μπέζο στην απολογία του

Survivor All Star – spoiler: Η παίκτρια που μπαίνει για να προκαλέσει ζήλια στη Βαλαβάνη – Από πολύ νωρίς αρχίζουν τα σκιώδη παιχνίδια

Μαντέψτε…Ο Harry έδωσε ακόμα μια συνέντευξη και άφησε ξανά αιχμές για το Παλάτι: «Ο τρόπος που παρουσιάζουν τα λόγια μου είναι επικίνδυνος»