Η τελευταία εβδομάδα ανήκει εν πολλοίς στη Shakira και τον Pique που προσφέρουν με το ξεκατίνιασμα τους άφθονη τροφή για σχολιασμό. Μέσα σε αυτό τον πανικό με το τραγούδι της και τα υποτιμητικά σχόλια της για τη νέα του σύντροφο και για δύο brands, αναδύθηκε ένα βίντεο από συνέντευξή τους πίσω στο 2020, λίγο πριν η Shakira εμφανιστεί στο SuperBowl Halftime.

Το 2020 το πρώην ζευγάρι είχε δώσει μία από κοινού συνέντευξη στο αμερικανικό δίκτυο CBS και συγκεκριμένα στην εκπομπή 60 minutes.

Εκεί, μεταξύ άλλων, μίλησαν για την οικογενειακή τους ζωή στη διάρκεια της δεκαετούς σχέσης τους. Παράλληλα, η Shakira είχε αναφερθεί και στον λόγο για τον οποίο δεν είχαν παντρευτεί παρά το γεγονός ότι είχαν ήδη αποκτήσει δύο παιδιά μαζί.

«Για να σου πω την αλήθεια, ο γάμος με τρομάζει. Δεν θέλω να με βλέπει ως σύζυγο. Θα προτιμούσα να με βλέπει ως κοπέλα του. Σαν ένα μικρό απαγορευμένο φρούτο. Θέλω να τον έχω στην τσίτα και να πιστεύει ότι όλα είναι δυνατά ανάλογα με τη συμπεριφορά». Με αυτή την ατάκα, η Shakira ήθελε να αφήσει να εννοηθεί πως δεν είναι δεδομένη και πως ανά πάσα στιγμή θα αναζητήσει αλλού την τύχη της, αν ο Pique δεν είναι σωστός και δεν τη διεκδικεί κάθε μέρα.

Δύο χρόνια μετά, η σιγουριά αυτή της γύρισε μπούμερανγκ γιατί ήταν ο ίδιος ο Pique που έκανε…την κουτσουκέλα και μάλιστα πολλές φορές και με μεγάλη ευκολία, βγαίνοντας και «άβρεχτος», αφού, επειδή δεν είχαν παντρευτεί, δεν θα υπάρξει και διαχωρισμός της περιουσίας σε δικαστικό επίπεδο, αλλά μόνο στη μεταξύ τους συνεννόηση.

Διαβάστε ακόμα στο intronews.gr

Ο αντιφεμινισμός της Shakira και τα δύο παιδιά που γίνονται έρμαια στη δημόσια κόντρα τους

Καρφώθηκε μόνος του ο Pique: Βίντεο του 2021 δείχνει την Clara Chía Marti να βρίσκεται στο σπίτι του – Δεν είχε χωρίσει τότε με τη Shakira

Ήταν το new year’s resolution της μάλλον Shakira: Η πρωτοχρονιάτικη ανάρτησή της στάζει φαρμάκι για τον Pique