Και τι δεν έχει ακούσει στο παρελθόν η Madonna για τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram…Η μπόλικη επεξεργασία που τους κάνει και το ότι κατάφερνε να μοιάζει με γυναίκα που έχει τα μισά της χρόνια, έβαζε συχνά πυκνά στο στόχαστρο την 64χρονη τραγουδίστρια, η οποία δεν έλεγε με τίποτα να σταματήσει. Μέχρι που κάποια στιγμή μπούχτισε από τα πολλά σχόλια και ανάρτησε βίντεο στο TikTok όπου έδειχνε το πρόσωπό της χωρίς φίλτρα.

Όλες αυτές οι αιτίες αντιδράσεων, συγκρούσεων, αντιπαραθέσεων, αφού υπήρχαν αυτοί που έλεγαν «ντροπή ρε Madonna» κι αυτοί που έλεγαν «τι σας πειράζει η γυναίκα, αφήστε την ήσυχη», αλλά όχι σε αυτή τη μορφή, πετάχτηκαν στα σκουπίδια. Στον κάδο απορριμμάτων του Instagram για την ακρίβεια.

Κι αυτό γιατί η Madonna άδειασε τον τοίχο της και μάλλον η αιτία δεν είναι κάποια ενόχλησή της από τα σχόλια που επικεντρώνονταν στο πρόσωπό της, αλλά είναι στα πλαίσια της προώθησης της περιοδείας της που θα ξεκινήσει τον Ιούλιο στις ΗΠΑ και θα έρθει και στην Ευρώπη από τον Οκτώβριο του 2023.

Έτσι, στο προφίλ της αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο φωτογραφίες με τις αφίσες της περιοδείας και ένα βίντεο όπου παίζει Θάρρος Ή Αλήθεια με διάσημους φίλους της, όπως η Amy Schumer, και την προκαλούν να κάνει μια ακόμα περιοδεία, όπου θα πει τραγούδια απ΄όλη της την καριέρα. «Τέσσερις δεκαετίες;», ρωτάει ρητορικά η Madonna τη Schumer.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)