Μια υπόθεση με πολλά επεισόδια φαίνεται πως έχει ξεκινήσει για τον ηθοποιό Joel Kinnaman, που γνωρίσαμε ως Ρεπουμπλικάνο αντίπαλο του Frank Underwood στην 5η σεζόν του House of Cards, στη συνέχεια είδαμε στη σειρά Altered Carbon και φέτος θα τον δούμε στο νέο Suicide Squad που κυκλοφορεί στις αίθουσες από την επόμενη εβδομάδα.

Ο Σουηδός ηθοποιός είχε κάνει περιοριστικά μέτρα πριν από μερικές ημέρες κατά της πρώην συντρόφου του Gabriella Magnuson, η οποία κυκλοφορεί με το ψευδώνυμο Bella Davis. Ο Joel Kinnaman είχε κερδίσει την υπόθεση και είχαν όντως επιβληθεί περιοριστικά μέτρα.

Σε ανάρτησή του στο Instagram ο διάσημος ηθοποιός είχε μοιραστεί με τους περίπου 1.3 εκατομμύρια ακόλουθους του τη δύσκολη κατάσταση που βίωνε με την Magnusson. «Παρόλο που είναι τρομακτικό και με παραλύει να μιλάω ανοιχτά γι΄αυτό, είναι ακόμα χειρότερο να υπομένω τις καθημερινές απειλές για σωματική φθορά σε μένα και τους αγαπημένους μου, αλλά και απειλές για το ότι θα μιλήσει στα μίντια για πλαστές ιστορίες και δηλητηριώδεις φήμες, εκτός κι αν αποδεχτώ να εκτελέσω μια σειρά από απαιτήσεις που αφορούν χρήματα, δικτύωση στο Χόλιγουντ, εξασφάλιση εργασιακής βίζας, προφίλ στο Instagram με πολλούς ακόλουθους, σελίδα στη Wikipedia, φωτογράφιση στο Sports Illustrated, 400.000 δολάρια για να της αγοράσω διαμέρισμα και πολλά ακόμα».

Όπως φαίνεται, δεν άργησε να απαντήσει η Magnusson στα περιοριστικά μέτρα και σύμφωνα με το E!News κατέθεσε μήνυση στον 41χρονο ηθοποιό για βιασμό, όπως ακριβώς είχε προειδοποιήσει ότι θα κάνει, σε περίπτωση που δεν ικανοποιούσε τις απαιτήσεις της. Δεν είναι ακόμα επιβεβαιωμένο ότι πρόκειται για την Magnusson, αλλά η δημόσια κατήγορος στην οποία στάλθηκε ο φάκελος της καταγγελίας, ανέφερε ότι πιθανότατα πρόκειται για εκείνη. Σε κάθε περίπτωση, πριν προχωρήσει σε οποιαδήποτε διαδικασία, θα πρέπει πρώτα να πάρει κατάθεση από τον Joel Kinnaman.

Ο Kinnaman και η Magnusson έβγαιναν ερωτικά το 2018 και για τα επόμενα δύο χρόνια το μοντέλο από τη Σουηδία επιχειρούσε να του μιλήσει, όμως εκείνος την απέφευγε. Όταν έκανε τη σχετική ανάρτηση στο Instagram, η Magnusson σχολίασε ότι «θα πρέπει να πάρει ένα Όσκαρ για ερμηνεία και σενάριο. Ποτέ δεν τον απείλησα, ούτε ζήτησα χρήματα».

Καθώς το Suicide Squad κάνει πρεμιέρα αυτές τις ημέρες σε διάφορες αγορές και οι ηθοποιοί μετέχουν σε promo events, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα επηρεάσει αυτή η υπόθεση και το καστ, αλλά και την αντίδραση της Warner Bros.

* Φωτογραφία: Getty Images