Δεύτερος κεραυνός εν αιθρία στα διαζύγια της ελληνικής σοουμπίζ, αφού μετά τη Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη, ακόμα ένα ζευγάρι με πολλά χρόνια γάμου στην πλάτη, αποφάσισε να χωρίσει. Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έμοιαζαν να έχουν έναν γάμο άρρηκτο, όμως τον τελευταίο χρόνο η σχέση τους φαίνεται πως ολοκλήρωσε τον κύκλο της, κάτι που έγινε αντιληπτό και με το τηλεοπτικό τους αντίο.

Στο φινάλε της προηγούμενης τηλεοπτικής σεζόν, μερικές εβδομάδες πριν ολοκληρωθεί, ο Κρατερός Κατσούλης αποχωρούσε από τη Φωλιά των ΚουΚου λόγω των γυρισμάτων για την ταινία Σμύρνη Μου Αγαπημένη. Τότε, οι δύο παρουσιαστές ξεκαθάριζαν πως δεν υπάρχει από πίσω κάποιος άλλος χωρισμός. Τα δημοσιεύματα πάντως των ημερών έκαναν λόγο για έναν κανονικό χωρισμό που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Τελικά, Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσαν σήμερα το πρωί το διαζύγιο τους και ζήτησαν να υπάρχει σεβασμός προς τη ζωή και τα δύο παιδιά τους.

«Έπειτα από μεγάλη προσπάθεια και με μεγάλη αγάπη μεταξύ μας, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην λύση του γάμου μας. Έχουμε ήδη ενημερώσει τα παιδιά μας για αυτήν την τόσο μεγάλη μας απόφαση και μπορεί μεν να ακολουθούμε πλέον διαφορετικούς προσωπικούς δρόμους, αλλά ως γονείς, εξακολουθούμε η απόλυτη και αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητά μας να είναι η αγάπη, η φροντίδα και προστασία των τέκνων μας. Παρακαλούμε, για τον σεβασμό της απόφασής μας, ιδίως δε των τέκνων μας, ώστε η σημαντική αυτή αλλαγή στην ζωή τους να είναι όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη».

https://www.intronews.gr/to-diazygio-ton-eponymon-einai-allios

Το story της σχέσης τους

Όπως έχει αναφέρει αρκετές φορές η Κατερίνα Καραβάτου, με τον Κρατερό γνωρίστηκαν στα στούντιο του Alpha, όταν εκείνη παρουσίαζε το Κους Κους το Μεσημέρι. Ήταν σε μια εκδήλωση που τους γνώρισε ο Νίκος Μουτσινάς, με τον Κρατερό Κατσούλη να την προσκαλεί σε μια παράσταση που έπαιζε. Η Κατερίνα Καραβάτου όμως δεν πήγε. Πέρασαν αρκετά χρόνια μέχρι να ξανασυναντηθούν. Η παρουσιάστρια είχε πει χαρακτηριστικά πως ο ηθοποιός της θύμιζε τον πατέρα της και αυτό την έκανε να τον προσέξει μέχρι που έγιναν ζευγάρι το 2009.

«Δε θα έλεγα ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, γιατί άργησα να εκτιμήσω τα ταλέντα του. Το πρώτο πράγμα που με κέρδισε στον Κρατερό, όταν αρχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο, πριν ακόμη αποφασίσουμε να βγούμε ραντεβού, ήταν ότι γελούσε πραγματικά με την καρδιά του με κάθε ανέκδοτο που του έλεγα. Κι όπως όλοι ξέρετε, τα ανέκδοτα δεν είναι το δυνατό μου σημείο» είχε πει κάποτε η Καραβάτου.

Οι δυο τους ήταν στη Μπρυζ στο Βέλγιο όταν της έκανε πρόταση γάμου ο Κατσούλης και όπως έχουν περιγράψει, ήταν σε ένα μπαλκόνι εστιατορίου με θέα τον ποταμό.

Το 2011 παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και σε αυτά τα δέκα χρόνια κοινής πορείας απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, την 9χρονη Αέλια και τον 4χρονο Αρίωνα. Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης απασχόλησαν ελάχιστα με την προσωπική τους ζωή τα μίντια και φρόντισαν να κρατήσουν όλες τις σημαντικές στιγμές για τους ίδιους, δίχως να τις διατυμπανίζουν.

Ενδεικτικά πάντως της κατάστασης της σχέσης τους το τελευταίο διάστημα, είναι και όσα είχε πει η Καραβάτου στο φινάλε της εκπομπής της και λίγο πριν μετακομίσει στο Mega.

«Πέρασα πάρα πολλά στάδια τις τελευταίες μέρες, ας μη γελιόμαστε, και όχι μόνο τις τελευταίες μέρες, το τελευταίο πάρα πολύ μεγάλο διάστημα. Η χρονιά που πέρασε ήταν αρκούντως σκληρή και διδακτική, με λάθη από όλους μας, με γενναίες συγγνώμες και απολογίες -τουλάχιστον από μένα και τον Κρατερό Κατσούλη. Μια χρονιά πολύ εποικοδομητική, πολύ δημιουργική, πολύ ευφάνταστη και πολύ πλούσια.

Κάθε αποχωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος κι εγώ βίωσα αυτή την κατάσταση έτσι ακριβώς όπως σας το λέω. Στην αρχή δεν το πίστεψα, έκανα ότι δεν καταλαβαίνω, προσπάθησα να με πείσω ότι είναι ψέματα, έκλαψα, πέρασα πάρα πολύ άσχημα, τόσο άσχημα που δεν μπορώ να σας πω καν! Πένθησα! Υπήρξα απαρηγόρητη. Στάθηκα δυνατή και μετά κατάλαβα τι ήμουν. Ήμουν πάρα πολύ θυμωμένη».