Μια ιστορία που δεν πρόκειται να τελειώσει έτσι εύκολα, ίσως είναι αυτή του conservatorship της Britney Spears από τον πατέρα της. Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του Jamie Spears ότι αποσύρεται από την κηδεμονία της, ήρθε ένα περιστατικό που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως και περίεργο. Το βράδυ της Δευτέρας η Britney είδε την αστυνομία να μπαίνει στο σπίτι της στη Νότια Καλιφόρνια και να την ανακρίνει ύστερα από καταγγελία γυναίκας του προσωπικού του σπιτιού για βίαιη επίθεση.

Όπως αναφέρεται στα επίσημα έγγραφα στο Ventura’s County Sheriff Office, όπου έγινε η καταγγελία, η 39χρονη Spears είχε μια λογομαχία με μια γυναίκα που εργάζεται για εκείνη και πάνω στη διαφωνία, η Britney της πέταξε το κινητό από το χέρι και τη χαστούκισε. Ο δικηγόρος της Britney, Matthew Rosengart, δήλωσε ότι δεν πρόκειται για κάτι περισσότερο από ένα χαλασμένο τηλέφωνο, όπου ένα γεγονός αλλοιώνεται και μεγεθύνεται για να γεμίσει τα ταμπλόιντ.

«Ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί το οτιδήποτε, αλλά αυτή η υπόθεση θα έπρεπε να έχει ήδη κλείσει. Προς τιμήν του, το γραφείο του Σερίφη έκλεισε τον φάκελο της υπόθεσης, κάνοντας λόγο για μια κακή συμπεριφορά μικρής κλίμακας».

https://www.intronews.gr/3141-2-britney-spears-apeleftheronetai-o-pateras-afinei-kidemonia

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι ξαφνικά μετά από έναν δικαστικό συμβιβασμό από τον πατέρα της Britney, εμφανίζεται μια καταγγελία για βία και μάλιστα στο σπίτι της στο Thousand Oaks, από πρόσωπο του προσωπικού το οποίο δεν έχει καν προσληφθεί από την ίδια, αλλά από τον πατέρα της και όσους επέβλεπαν όλα αυτά τα χρόνια τα οικονομικά της Spears.

Ας μην ξεχνάμε πως ο Jamie Spears δεν όρισε κάποιο χρονοδιάγραμμα για την αποχώρηση του από την κηδεμονία, ενώ ο δικηγόρος του είχε αναφέρει πως «ο πελάτης μου δε βρίσκει λόγο που θα πρέπει να γίνει άμεσα». Θα ήταν πολύ εύκολο επομένως να χρησιμοποιηθεί αυτό το συμβάν βίας, έστω και τέτοιου μεγέθους, για να μην ελευθερωθεί από τα δεσμά της η Britney.

Γι΄αυτό τίποτα δε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο και ας αναμένουμε τα επόμενα επεισόδια για να δούμε που θα κάτσει τελικά η μπίλια.