Εξοργισμένοι φαίνεται να είναι οι φανς της Lady Gaga, μετά από την στάση που κράτησε μετά από τον τραυματισμό ενός άνδρα, κατά την απόπειρα απαγωγής των δύο σκυλιών της. Συγκεκριμένα, ο Ryan Fischer, πυροβολήθηκε τέσσερις φορές τον Φεβρουάριο, όταν βγήκε βόλτα με τα σκυλιά της Gaga. Τα πολύτιμα γαλλικά μπουλντόγκ ήταν ο στόχος της επίθεσης.

Αν και η Gaga πλήρωσε πάνω από 100.000 δολάρια για την νοσοκομειακή του περίθαλψη , τώρα αυτός ισχυρίζεται ότι είναι άστεγος και ότι έχει δαπανήσει όλα τα χρήματα του στη νοσηλεία του. Ο Fischer λέει ότι αναγκάστηκε να δημιουργήσει έναν λογαριασμό GoFundMe για να τον βοηθήσουν με τα επιπλέον έξοδα.

Τα σκυλιά βγήκαν αλώβητα, αλλά ο Fischer όχι, καθώς του έχει αφήσει ψυχολογικό και συναισθηματικό τραύμα. Στη σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων, ο Ryan εξηγεί ότι παλεύει με την κατάθλιψη, την αμφιβολία, ενώ έφτασε να λυπάται τον εαυτό του ,μετά από το τραγικό συμβάν. Έχει μεγάλη ανάγκη οικονομικής βοήθειας, ενώ παρακαλεί τον κόσμο να τον βοηθήσει, αγοράζοντάς του έστω ένα τροχόσπιτο, προκειμένου να έχει μία στέγη. 

«Κάποιες φορές ένιωθα αβοήθητος και εγκαταλελειμμένος. Βίωσα στιγμές κατάθλιψης και αυτολύπησης. Έχω έναν ξεκάθαρο στόχο, αλλά βρίσκομαι ενώπιον μιας επίσης, ξεκάθαρης δυσκολίας. Χωρίς όχημα, διαμέρισμα, έχοντας ξεμείνει από οικονομίες και επιβιώνοντας από τα χρήματα, που μου δίνουν ανά διαστήματα μερικά αγαπημένα πρόσωπα. Ζητώ ταπεινά την βοήθειά σας», εξηγεί στην σελίδα του Go Fund Me.

Αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι σε όλη τη χώρα ως θεραπευτική διαδικασία «αναζητώντας κοινότητες που υποστηρίζουν τη διαδικασία της αποθεραπείας μέσα από το τραύμα», όπως έγραψε σε μια ανάρτηση στο Instagram. Αλλά τα ταξίδια του διακόπηκαν όταν το Ford Falcon του 1991 χάλασε.

Οι θαυμαστές της Gaga έχουν ανοίξει «πυρά» εναντίον της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέγοντας ότι μπορεί να δώσει περισσότερα και θα πρέπει να βοηθήσει τον Ryan με κάποιον τρόπο. Έκαναν επίσης δωρεά και από την Τετάρτη, έχουν συγκεντρώσει σχεδόν 28.866 δολάρια, ενώ ο στόχος τους ανέρχεται στα 40.000 δολάρια.

Από την άλλη, υπάρχουν και εκείνοι που αρνούνται να συμμετέχουν στην προσπάθεια. Ένας μάλιστα στο Instagram προέτρεψε τον Fischer να κατεβάσει τη σελίδα για τη δωρεά. «Έχω βαρεθεί τόσο πολύ τις δωρεές για ανθρώπους που δεν το χρειάζονται πραγματικά. Λυπάμαι για το τραύμα σου, αλλά μην εξαρτάσαι από τρίτους για χρήματα. Βρες μια δουλειά που δεν θα σε πειράζει. Υπάρχουν άνθρωποι, παιδιά, εκεί έξω με ανάγκες πραγματικές». Πολλοί είναι και εκείνοι που αρνούνται να χρηματοδοτήσουν ένα road trip, υποστηρίζοντας την στάση της πρώην εργοδότριάς του, της Gaga.