Η Rosie Huntington μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram ανακοίνωσε πως είναι έγκυος για δεύτερη φορά. Το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, γράφοντας «δεύτερος γύρος» στη λεζάντα. Η Rosie και ο Jason Statham είναι σε σχέση από το 2010 και αρραβωνιάστηκαν το 2016. Τον Ιούνιο του 2017 έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τον Jack Oscar Statham.

Η 34χρονη γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια επαρχιακή πόλη της Αγγλίας. Στο σχολείο τα αγόρια τη θεωρούσαν άσχημη και την κορόιδευαν για τα μεγάλα χείλη και το μικρό της στήθος, αλλά η βιομηχανία του μόντελινγκ την αγκάλιασε. Εκτός από τα αμέτρητα εξώφυλλα, έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές καμπάνιες εταιρειών μόδας όπως Tommy Hilfiger, Burberry και Victoria Secret. Έχει ψηφιστεί ως η πιο όμορφη γυναίκα από τα περιοδικά Maxim και FHM. Έχει παίξει μέχρι και στην ταινία «Transformers 3» το 2011.

Ανεβάζει συχνά φωτογραφίες και βίντεο στο Instagram account της, ωστόσο μετρημένες είναι οι φορές που αναρτεί στιγμιότυπα από την προσωπική της ζωή με τον γιο της και τον σύζυγό της, Ο γιος τους είναι πλέον τεσσάρων ετών και σε λίγο καιρό αναμένεται να υποδεχτεί το νέο του αδερφάκι, το φύλο του οποίου παραμένει ακόμα άγνωστο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rosie HW (@rosiehw)