Το νέο trend στο Χόλιγουντ έχει να κάνει με την καθαριότητα. Ολοένα και περισσότεροι celebrities έρχονται αντιμέτωποι με την ερώτηση παγίδα, που δεν είναι άλλη από την «πόσο συχνά κάνετε μπάνιο»; Μετά από τις δηλώσεις των Mila Kunis- Ashton Kutcher, έχει δημιουργηθεί ολόκληρο κίνημα που υποστηρίζει την άποψη τους, ότι δηλαδή δεν χρειάζεται να κάνεις μπάνιο πάνω από 2 φορές την εβδομάδα, με πολλούς σταρ να ασπάζονται την συνήθεια. Τώρα ο Jason Momoa, αποκαλύπτει αν και αυτός ανήκει στο club με τους αρνητές του ντουζ.

Ο Momoa, λοιπόν, έσπευσε να καθησυχάσει τους φανς του ότι δεν είναι σύμφωνος με αυτήν την τάση. Σε μια συνέντευξη στο Access Hollywood, είπε κάνοντας αναφορά στον ρόλο του Aquaman: «Δεν ξεκινάω trends. Κάνω ντους, πιστέψτε με, είμαι ο Aquaman, βρίσκομαι στο νερό, μην ανησυχείτε».

Οι διάσημοι που δεν είναι τόσο τακτικοί στο καθημερινό πλύσιμο είναι η Mila Kunis, ο Ashton Kutcher και ο Jake Gyllenhaal, με τον Gyllenhaal να λέει στην HuffPost: «Όλο και περισσότερο θεωρώ ότι το μπάνιο είναι λιγότερο απαραίτητο. Οι καλοί τρόποι και η κακή αναπνοή δεν σε οδηγούν πουθενά. Γι αυτό πλένω τα δόντια μου. Πιστεύω, όμως, ότι υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος, ο οποίος δεν κάνει μπάνιο και αυτό είναι πολύ καλό για την διατήρηση του δέρματος, αφού καθαρίζουν με φυσικό τρόπο τον εαυτό τους».

Ωστόσο, ο Dwayne Johnson, η αλλιώς ο «The Rock», τάχθηκε υπέρ του Momoa στο Twitter, όπου δήλωσε ανοιχτά την αντίδραση του σε αυτό το νέο trend. Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι κάνει μπάνιο ή ντουζ τουλάχιστον τρεις φορές την ημέρα. Το post έγινε viral και ενώ πολλοί τον επικρότησαν άλλοι αντέδρασαν, κατηγορώντας τον για έλλειψη σεβασμού προς το περιβάλλον, «Αν ασχολείστε σοβαρά με το περιβάλλον, θα διαμαρτυρόσασταν για τις γιγαντιαίες εταιρείες που μολύνουν τα νερά 20 χιλιάδες φορές περισσότερο από έναν άνθρωπο» είπε ένας άλλος αντικρούοντας τις απόψεις.

Μπορεί να πει κανείς ότι το νέο trend θα οδηγήσει σε μια νέα διαμάχη, όπως αυτή των εμβολιασμένων και των αρνητών. Ποιος να το φανταζόταν ότι θα υπάρξει αυτό το trend, ειδικά στην εποχή της πανδημίας.