Η 24χρονη δισεκατομμυριούχος, γόνος της οικογενείας των Kardashian, η Kylie Jenner είναι έγκυος για δεύτερη φορά, σύμφωνα με τις φήμες. Η σχέση της με τον δημοφιλή ράπερ, Travis Scott, αναθερμάνθηκε μετά από την κρίση που περάσανε, και σύμφωνα με τα διεθνή μέσα, περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, τριάμισι χρόνια μετά τη γέννηση της κόρης Stormi.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Kylie είχε εξομολογηθεί ότι θα ήθελε να κάνει ένα αδερφάκι στην κόρη της, κάτι που φρόντισαν να κάνουν πραγματικότητα. Νωρίτερα, η μητέρα της, Caitlyn Jenner, ανακοίνωσε ότι θα γίνει ξανά γιαγιά και πολλοί πίστεψαν ότι αναφέρθηκε στην Kylie, όμως, τελικά επρόκειτο για τον γιο της, Burt Jenner, που περιμένει το τρίτο του παιδί.

«Δεκαοχτώ εγγόνια, λέω συνέχεια στα κορίτσια – αν και δεν είναι πολύ ενθουσιασμένα με αυτό – θέλω να πάμε στα 30», είπε όταν επισκέφτηκε ένα κατάστημα παιχνιδιών στο πλαίσιο της εκστρατείας της για να γίνει κυβερνήτης της Καλιφόρνιας. «Τριάντα εγγόνια, είναι ένας στρογγυλός αριθμός. Μόλις ανακάλυψα ότι ακόμα ένα «ετοιμάζεται», οπότε είναι 19. Μένουν περίπου 10», πρόσθεσε η Caitlyn.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)