Φωτογραφίες που μας νοστάλγησαν και μας γύρισαν μερικά χρόνια πίσω, τότε που ο Harry Potter, πρωταγωνιστούσε στις κινηματογραφικές αίθουσες ανέβασε ο Tom Felton, ή αλλιώς ο Malfoy. Σε αυτή τον βλέπουμε με τον Rupert Grint (Ρον), καθώς έχουν δημιουργήσει μια δυνατή φιλία, παρότι στην ταινία ήταν «εχθροί».

Μάλιστα φανς των ταινιών υποστηρίζουν ότι υπήρξε μια ρομαντική σχέση μεταξύ του 32χρονου Malfoy και της 29χρονης Emma Watson (Ερμιόνη) εδώ και αρκετά χρόνια, παρά το γεγονός ότι οι ίδιοι οι ηθοποιοί αποκαλούν ο ένας τον άλλον απλά καλούς φίλους. Ο Ρούπερτ πρόσθεσε επίσης ότι ίσως υπήρχε κάτι σαν τον πρώτο παιδικό έρωτα μεταξύ του Τομ και της Έμμα, που προήλθε από το γεγονός ότι πέρασαν πολύ χρόνο στα γυρίσματα. Ο Grint διευκρίνισε επίσης ότι κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του έπους, δεν είχε κάτι τέτοιο με κανέναν από τους συναδέλφους του.

Είναι αξιοσημείωτο ότι σε μια από τις συνεντεύξεις της, η ίδια η Γουάτσον παραδέχτηκε κάποτε ότι είχε έλξη για τον Φέλτον ως έφηβη.
Μετά από λίγο καιρό, ο Felton έδωσε το σχόλιό του σε αυτά τα λόγια της Έμμα. Σε μια συνέντευξη με την Daily Mail, είπε ότι συμφωνεί με τη θέση της φίλης του και ότι επίσης αισθάνεται ευτυχισμένος μόνος του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Felton (@t22felton)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tom Felton (@t22felton)