Η σχέση της Irina Shayk με τον Kanye West φαίνεται να μην ήταν και τόσο σπουδαία, όσο ήθελαν να δείχνει. Μετά από τις φήμες περί χωρισμού που είχαν ξεσπάσει και τις οποίες είχε διαψεύσει κατηγορηματικά το μοντέλο, τελικά αποφάσισαν να πάρουν διαφορετικούς δρόμους.

Άτομα κοντά στο ζευγάρι είπαν στη People, ότι η σύντομη σχέση του 44χρονου ράπερ με την 35χρονη καλλονή, δεν ήταν ποτέ κάτι σοβαρό. «Ο Kanye ήταν απασχολημένος, εργάζεται και περνά χρόνο με τα παιδιά του. Αυτό είναι το επίκεντρό του. Δεν έχει χρόνο να βγει. Παρόλα αυτά θεωρεί ότι η Irina είναι εκπληκτική γυναίκα, για αυτό παραμένουν φίλοι», προσθέτει μια δεύτερη πηγή.

Ακόμα αναφέρεται από μια άλλη πηγή στο ET ότι περνούσαν καλά βλέποντας ο ένας τον άλλον, αλλά δεν «δέθηκαν» ποτέ. Η Irina, λοιπόν, λέγεται ότι δεν ψάχνει κάτι σοβαρό αυτήν την στιγμή και της αρέσει να είναι single. Από την άλλη, ο Kanye είναι επικεντρωμένος στην οικογένεια και στην δουλειά του, που σημαίνει ότι δεν μπορούσε να λειτουργήσει καλά η σχέση τους.

Οι δυο τους «πιάστηκαν» για πρώτη φορά μαζί τον Ιούνιο, γιορτάζοντας τα γενέθλια του ράπερ στην Προβηγκία της Γαλλίας. Από τότε ξέσπασαν οι φήμες ότι είναι μαζί, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν λίγο αργότερα. Η πρώην σύζυγος του West, που δεν είναι άλλη από την Kim Kardashian, φαίνεται να μην είχε ενοχληθεί από τη σχέση τους, παρά τον πρόσφατο χωρισμό τους (τον Φεβρουάριο).

Αυτή την εβδομάδα, οι Kim και Kanye, που έχουν τέσσερα παιδιά μαζί, επανενώθηκαν για να γευματίσουν στο Μαλιμπού. Οι δύο τους διατηρούν καλές σχέσεις για τα παιδιά τους, μετά από το διαζύγιο, παρότι ακούγεται ότι προσπαθούν να τα ξαναβρούν.