Το beef μεταξύ του Kanye West και του Drake ξεκινάει ξανά, με τον Kanye να μην παίζει δίκαια αυτή τη φορά. Αποκάλυψε ποια θα μπορούσε να είναι η διεύθυνση του Drake στο Instagram, κάτι που τον εξόργισε, όπως ήταν και φυσιολογικό.

Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι είναι η όντως διεύθυνσή του, αλλά είναι μια τοποθεσία στο Τορόντο σε ένα αρκετά κρύο μέρος της πόλης, οπότε φαίνεται πολύ πιθανό σενάριο. Για θέματα ασφάλειας δεν θα έπρεπε καμία διεύθυνση να βρίσκεται στο διαδίκτυο, πόσο μάλλον αυτή ενός τόσο διάσημου προσώπου, και όταν δημοσιεύεται από κάποιον εξίσου με τεράστια απήχηση. Ο Kanye έχει 7,4 εκατομμύρια ακόλουθους στον λογαριασμό του στο Instagram, οπότε μπορεί να του δημιουργήσει χοντρό πρόβλημα.

Drake σπίτι

Όπως και να έχει, ο Drake έσπευσε να απαντήσει, μοιράζοντας ένα σύντομο βίντεο που γελούσε ενώ οδηγούσε με το αυτοκίνητό του. Αυτή η τελευταία κίνηση έρχεται αφού ο Kanye ανέβασε ένα στιγμιότυπο οθόνης από ένα άλλο beef, κατά το οποίο πρόσθεσε τον συνάδελφο ράπερ Pusha T σε μια διαδικτυακή ομαδική συνομιλία, πριν μοιραστεί μια φωτογραφία του Joaquin Phoenix ως Joker, γράφοντας: «Ζω για αυτό.  Δεν θα συνέλθεις ποτέ. Σου το υπόσχομαι».

Στη συγκεκριμένη ομάδα, υπάρχει κάποιος που ονομάζεται D, ο οποίος όλοι – προφανώς – υποθέτουν ότι είναι ο Drake. Καθώς ο Drake ετοιμαζόταν να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ Certified Lover Boy και ο Kanye το Donda, υπήρχε κάποια ανησυχία για το αν θα κυκλοφορούσαν και οι δύο τα αντίστοιχα έργα τους την ίδια μέρα.

Kanye West

Σε απάντηση σε αυτό, στέλεχος της βιομηχανίας, η Karen Civil, ένα εξαιρετικό όνομα για κάποιον που προσπαθεί να ακυρώσει τις φήμες περί διαμάχης, έγραψε στο Twitter ότι το beef τελείωσε επίσημα και δεν θα συνέβαινε τέτοια διπλή κυκλοφορία.

Φαίνεται σαφώς ότι ο πόλεμος μεταξύ τους δεν έχει τελειώσει και μπορεί να υπάρχουν ακόμα φήμες ότι μισιούνται, πόσο μάλλον μετά από την τελευταία κίνηση του Kanye.