Όταν πριν από κάτι χρόνια ο Kanye West κυκλοφορούσε το δικό του brand μόδας, το Yeezy, δε θα φανταζόμασταν με τίποτα ότι όλο αυτό θα εξελισσόταν κάποια στιγμή στο νέο του όνομα. Εδώ και κάποια χρόνια ο West έχει προφίλ στο Twitter όπου αναρτά ατάκες που θυμίζουν Κοέλιο ή Δεγαμινιώτη και το όνομα του εκεί είναι Ye. Όπως έγινε γνωστό, το Ye δε θα είναι μόνο το όνομα του στα social media, αλλά και στην πραγματική ζωή, δείγμα του ότι ο Kanye δεν πρέπει να την παλεύει κάστανο.

Αυτή η αλλαγή είχε γίνει αρχικά μέσω Twitter όπου γράφει ότι είναι «η οντότητα που ήταν γνωστή μέχρι πρότινος ως Kanye West», αλλά τώρα το έκανε επίσημο καταθέτοντας μέσω του δικηγόρου του έγγραφα στο δικαστήριο για να γίνει η αλλαγή ονόματος.

Όταν συμβεί αυτό, ο κάποτε γνωστός ως Kanye Omari West θα ονομάζεται μόνο ως Ye, δίχως επώνυμο ή κάποιο άλλο όνομα. Η αιτία της αλλαγής αυτής είναι προσωπικοί λόγοι, όπως αναφέρεται στην αίτηση του. Ye ήταν ο τίτλος του άλμπουμ του το 2018, Ye είναι τα τελευταία δύο γράμματα του ονόματος του, Ye είναι η πιο κοινή λέξη στη Βίβλο που αποτελεί τον προσωπικό του μπούσουλα στη ζωή του.

«Ye σημαίνει εσύ, επομένως είμαι εγώ, είμαι εσύ, είμαι όλοι μας» είχε εξηγήσει παλιότερα σε ραδιοφωνική συνέντευξη ο Kanye West και αναρωτιόμαστε αν θα υπάρξει κάποια αλλαγή και στο επώνυμο των παιδιών του που φέρουν το West, το οποίο εκείνος απαρνιέται.

Το μόνο σχόλιο που θα κάνουμε, είναι ότι θα μπορεί πλέον να νιώθει ταύτιση με το τραγούδι «She loves you Ye Ye Ye» των Beatles.