Ένα δώρο στη κόρη της Kylie Jenner έχει σπείρει τη διχόνοια στο διαδίκτυο, με πολλούς να εξαπολύουν πυρά εναντίον των πλουσίων. Συγκεκριμένα, ο Travis Scott ​​χάρισε πρόσφατα στην 3χρονη κόρη του, Stormi, ένα σχολικό λεωφορείο τεραστίου μεγέθους.

Η 24χρονη μητέρα της εξήγησε στην ιστορία της στο Instagram ότι η Stormi είχε παρακαλέσει προηγουμένως τους γονείς της να την αφήσουν να οδηγήσει ένα σχολικό λεωφορείο. Έτσι, ο 30χρονος ράπερ εξέπληξε την κόρη του, αγοράζοντάς της ένα δικό της όχημα.

«Το μόνο που έχει συζητήσει η Stormi είναι να οδηγήσει ένα μεγάλο κίτρινο σχολικό λεωφορείο. Ο μπαμπάς της, την εξέπληξε», έγραψε η Kylie, μοιράζοντας φωτογραφίες της Stormi που εξερευνούσε το λεωφορείο. Πάντως, κανένας από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει αν ο ράπερ νοίκιασε ή αγόρασε το όχημα.

Αφού είδαν φωτογραφίες της 3χρονης να περιφέρεται γύρω από ένα άδειο σχολικό λεωφορείο, πολλοί χλεύασαν τους διάσημους και τους κατηγόρησαν ότι χρησιμοποίησαν τα χρήματά τους για να προσομοιώσουν μια εμπειρία “μεσαίας τάξης”.

Δεν ήταν λίγοι που την κατηγόρησαν ότι προσπαθεί μόνο με υλικά αγαθά να ικανοποιήσει τις επιθυμίες της κόρης της, ενώ στην πραγματικότητα το παιδί μπορεί να ζητούσε κάτι πιο απλό, όπως μια βόλτα με το λεωφορείο. Προφανώς και δεν μπορεί να οδηγήσει. Μπορεί και να μην κατάλαβε καν ότι είναι δικό της.

Και για πολλούς, το ενδιαφέρον του μικρού παιδιού για σχολικά λεωφορεία φαινόταν κωμικό λαμβάνοντας υπόψη τις δικές τους λιγότερο λαμπερές αναμνήσεις από το ταξίδι από και προς το σχολείο με τα οχήματα ως παιδιά. Μπορεί να ήθελε να νιώσει απλά ένα κανονικό παιδί.

Εν τω μεταξύ, άλλοι επεσήμαναν ότι ήταν πιθανό η Stormi να ήθελε να είναι στο λεωφορείο με άλλα παιδιά και όχι μόνη της. Οι εικόνες από σειρές και καρτούν μπορεί να της έχουν δημιουργήσει την επιθυμία αυτή, που προς το παρόν μένει ακόμα ανεκπλήρωτη.

Πάντως η επιθυμία της είναι το πιο δυστοπικό, σουρεαλιστικό, καταθλιπτικό και αστείο πράγμα που έχουμε ακούσει. Ένα άτομο στο Twitter έγραψε: «Είναι τόσο λυπηρό, ένα τεράστιο μέρος της βόλτας με το λεωφορείο είναι το να συναναστρέφεται με άλλα παιδιά! Η Stormi πιθανότατα ήθελε να έχει αυτή την εμπειρία, όχι ένα άδειο λεωφορείο ».

Για ένα άτομο σαν την Kylie Jenner, που στα 18 της παίρνει για δώρο γενεθλίων μια υπέροχη λευκή Ferrari από τον πρώην σύντροφό της, Tyga, τότε το σχολικό λεωφορείο της κόρης της φαίνεται σαν φυσική συνέχεια.