Το τελευταίο πάρτι ακρόασης του άλμπουμ Donda του Kanye West – ή Ye όπως θέλει να αποκαλείτε – είχε περισσότερες εκπλήξεις και διαμάχες, αλλά ίσως η μεγαλύτερη εμφάνιση που έκλεψε τη βραδιά ήρθε στο τέλος. Η Kim Kardashian, μετά από το διαζύγιο, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τον πρώην σύζυγό της.

Το βράδυ της Πέμπτης, λοιπόν, στο Soldier Field του Chicago για το Donda event φόρεσε ένα νυφικό και εμφανίστηκε μπροστά σε πάνω από 40.000 θεατές. Πρόκειται για ένα νυφικό Balenciaga Couture με επιβλητικό πέπλο, το οποίο η Kim φόρεσε κατά τη διάρκεια του τραγουδιού «No Child Left Behind», που ήταν και το τελευταίο τραγούδι της βραδιάς.

Η εμφάνιση της ήταν το αποκορύφωμα της βραδιάς, καθώς ήρθε μετά από τις αιφνιδιαστικές εμφανίσεις του Marilyn Manson – που αντιμετωπίζει πολλαπλές κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και κακοποίηση – και τον DaBaby, ο οποίος πρόσφατα αποβλήθηκε από πολλές ομάδες φεστιβάλ μετά από μια σειρά ομοφοβικών και σεξιστικών σχολίων.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @dondasplace

Εκτός από τον παρωχημένο γάμο με την Kim, το κοινό είδε μια σειρά από περίτεχνα σκηνικά, συμπεριλαμβανομένου ενός πραγματικού αντιγράφου του παιδικού σπιτιού του West, και μια παράσταση κατά την οποία ο ράπερ φάνηκε να αυτοπυρπολήθηκε σκόπιμα.

Πάντως το ζευγάρι, παρά τις φήμες δεν φαίνεται να ξανασμίγει, αν και ο Kanye χώρισε πρόσφατα με το μοντέλο Irina Shayk, με την οποία είχε μια σύντομη περιπέτεια. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που τρολάρουν το γεγονός, λέγοντας ότι χώρισε τον Kanye για να παντρευτεί ξανά τον Υe.