Η φαντασμαγορική υπαίθρια επίδειξη μόδας των Dolce & Gabbana, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 30 Αυγούστου στη Βενετία της Ιταλίας, δεν στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία λόγω εξωτερικών απρόβλεπτων παραγόντων. Συγκεκριμένα, λόγω της καταιγίδας που ξέσπασε, οι επισκέπτες και τα μοντέλα βρέθηκαν κάτω από άγριο χαλάζι κατά τη διάρκεια της.

Σε αυτήν παραβρέθηκαν μεγάλα ονόματα της showbiz, όπως οι Travis Barker, Kourtney Kardashian, Jennifer Lopez και Jennifer Hudson. Εν τω μεταξύ, τα μοντέλα συνέχισαν σαν σωστοί επαγγελματίες και έκαναν σαν να μην συνέβαινε τίποτα καθώς περπατούσαν στην πασαρέλα.

Το άτομο που τράβηξε το βίντεο το έγραψε με λεζάντα: «Μια χαλαζοθύελλα διαταράσσει την παράσταση Dolce & Gabbana Alta Sartoria στη Βενετία της Ιταλίας». Άλλα βίντεο δείχνουν διασημότητες να κρύβονται κάτω από μπουφάν για να προστατευτούν από τη βροχή. Ένα από αυτά δείχνει τον Vin Diesel να κρατά το παλτό του πάνω από το κεφάλι του και της συμπρωταγωνίστριας του Fast and Furious, Helen Mirren.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Diet Prada ™ (@diet_prada)

Σύμφωνα με τη Vogue, η ομάδα της Dolce & Gabbana μετέφερε την παράστασή της στη Βενετία μία ώρα μπροστά λόγω της κακοκαιρίας, ωστόσο, δεν βοήθησε ιδιαίτερα. Ακόμα και οι σχεδιαστές, ο Ντομένικο Ντόλτσε και ο Στέφανο Γκαμπάνα, περπάτησαν μέσα στα νερά κρατώντας τα χέρια τους πάνω από το κεφάλι τους για προστασία από τη βροχή.

Ο οίκος Dolce & Gabbana μοιράστηκε επίσης φωτογραφίες στο Instagram της επίδειξης, στις οποίες τα μοντέλα φαίνονται να αγκαλιάζουν τη βροχή και ενώ δεν ήταν ο ιδανικός καιρός για ένα fashion show, βγήκαν μερικές υπέροχες φωτογραφίες. Όλοι συζητούν έκτοτε για τον άγριο καιρό κατά τη διάρκεια της παράστασης στα κοινωνικά μέσα, οπότε μια η άλλη η επίδειξη κατάφερε να συζητηθεί όσο καμία.

https://www.youtube.com/watch?v=ub3K9VvUk9g&feature=emb_title