Για τον εορτασμό της πολυαναμενόμενης γέννας του «μωρού» του στις 17 Σεπτεμβρίου, ο Lil Nas X προχώρησε σε μια τολμηρή φωτογράφιση, που όπως είναι λογικό δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Σαφώς και δεν είναι στα αλήθεια έγκυος. Η κοιλιά συμβολίζει το μωρό που αναμένει, δηλαδή το νέο του άλμπουμ «Montero».

Ο Lil Nas X (né Montero Lamar Hill) μίλησε αποκλειστικά στο PEOPLE, όπου ανέφερε ότι του ήρθε η ιδέα να κάνει την φωτογράφιση αφού άκουσε τον στίχο της Megan Thee Stallion στο νέο του τραγούδι “Dolla Sign Slime” για πρώτη φορά.

«Σκέφτηκα ότι όλα αυτά συνδυάζονται. Το άλμπουμ είναι το μωρό μου, ε;». Εκείνη είπε για πλάκα: «Ναι, πρέπει να κάνεις μια φωτογράφιση εγκυμοσύνης». Το timing των φωτογραφιών που βγαίνουν τώρα επίσης δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερος.

Ο Lil Nas X είχε δημοσιεύσει ένα meme στο Instagram τη Δευτέρα από το εξώφυλλο του άλμπουμ του Drake, «Certified Lover Boy» με τα emoji εγκύων γυναικών, με τη διαφορά ότι τις αντικατέστησε με άντρες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MONTERO (@lilnasx)

Ερωτηθείς για την ιδέα που κρύβεται πίσω από το άλμπουμ και αν σχετίζεται με την άμωμη σύλληψη, ο Lil Nas X απαντά: «Υποθέτω ότι είμαι ο πατέρας όσο και η μητέρα. Οι παραγωγοί που το δούλεψαν είναι σαν τους μπαμπάδες ή ίσως θείοι».

Το Montero δημιουργήθηκε σε μεγάλο βαθμό τον τελευταίο χρόνο κατά τη διάρκεια του lockdown. Η δημιουργία αυτής της νέας μουσικής, είπε ο Lil Nas X στο Twitter την περασμένη εβδομάδα, ήταν «θεραπευτική». Ο ίδιος δήλωσε ότι έχει αλλάξει πολύ χάρη σε αυτό, τόσο στον τρόπο που σκέφτεται όσο και στον τρόπο που διαχειρίζεται τα συναισθήματά του.

Έμαθε πως να αντιδρά στα σχόλια που δέχεται, λέγοντας ότι «δεν μπορώ να διαλέξω το πώς νιώθω, αλλά το πώς να διαχειρίζομαι τις καταστάσεις. Έμαθα να έχω πίστη στον εαυτό μου. Το μόνο άτομο που πραγματικά πρέπει να πιστέψει σε μένα είναι ο εαυτός μου. Έκανα πολλές αυτοεπιβεβαιώσεις φέτος που πιθανότατα δεν θα μπορούσα να κάνω πριν από δύο χρόνια».

Τι περιέχει το νέο άλμπουμ του Lil Nas X

Από το προσωπικό “Sun Goes Down” έως το πιασάρικο “Industry Baby”, τα τραγούδια του νέου άλμπουμ αντιπροσωπεύουν το συνολικό ταξίδι του Lil Nas X, από τα μέρη που έχει πάει σε μέρη που θέλει να πάει. όπως κάθε γονιός, περιμένει πολλά από το παιδί του.

Εκτός από τη συνεργασία με την Megan Thee Stallion, ο Lil Nas X συνεργάστηκε με τον Elton John για το “One of Me”, τη Miley Cyrus για το “Am I Dreaming” και την Doja Cat για το “Scoop” στο άλμπουμ, το οποίο περιλαμβάνει επίσης το single του που είχε κυκλοφορήσει προηγουμένως Montero (Call Me By Your Name).

Η φωτογράφιση του μας θύμισε αυτή της Monica Bellucci, που είχε κάνει για το Vanity Fair. Έδειξε την κοιλιά της στο εξώφυλλο του περιοδικού, το μακρινό 2004. Φωτογραφήθηκε γυμνή σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά των ιταλικών νόμων που επιτρέπουν μόνο σε παντρεμένα ζευγάρια να χρησιμοποιούν εξωσωματική γονιμοποίηση και που εμποδίζουν τη χρήση σπέρματος δότη.