Στον κόσμο φαίνεται να ήρθε το δεύτερο παιδί του Γιάννη Αντετοκούνμπο και της Μαράια Ρίντλσπριγκερ ,αν και επισήμως δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί κάτι. Ένα βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου δείχνει τη γυναίκα του να κυκλοφορεί με μάρσιπο, οπότε πολλοί θεώρησαν ότι μέσα κρύβεται ο δεύτερος γιος τους.

Το βίντεο ανέβηκε στο Twitter και δείχνει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τη σύζυγό του, Μαράια, στο Mayfair Mall της πόλης Γουαγουατόσα κοντά στο Μιλγουόκι. Ο πρωτότοκος γιος της οικογένειας, Λίαμ, είναι μόλις 17 μηνών, και γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2020.

Την είδηση μετέδωσε και ο τηλεοπτικός σταθμός του Μιλγουόκι, FOX6, στο δελτίο του. Μάλιστα, σύμφωνα με τον πρώην προπονητή των Μιλγουόκι Μπακς, Τζέισον Κιντ, που προπονούσε τον Αντετοκούνμπο από το 2014-2018, το όνομα δεύτερου παιδιού τους έχει ιδιαίτερη σχέση με τις νέες συνθήκες του Κιντ στο ΝΒΑ.

Μιλώντας στον Mac Engel του Fort Worth Star Telegram, ο νέος προπονητής των Dallas Mavericks απεικόνισε το βάθος της σχέσης του με τον Αντετοκούνμπο αποκαλύπτοντας ότι το δεύτερο παιδί του Γιάννη είναι ένα αγόρι που ονομάζεται … Maverick.

https://www.intronews.gr/4462-2-james-harden-kevin-durant-mpasket-mikono-nba

Ο Κιντ ρωτήθηκε για ένα απόσπασμα στο βιβλίο που κυκλοφόρησε πρόσφατα «Γιάννης: Η απίθανη άνοδος ενός MVP του ΝΒΑ» της Μίριν Φάντερ, για το οποίο δέχτηκε πυρά όταν πρώην παίκτες των Μπακς εξέφρασαν εκνευρισμό με τον Κιντ να υποχρεώνει τους παίκτες να κάνουν προπόνηση την παραμονή των Χριστουγέννων.

Ο Κιντ είπε ότι αυτά τα λόγια δεν ήταν από τον Γιάννη και δεν αμαύρωσαν τη σχέση του με τον πρώην μαθητή του. Είπε ότι μίλησαν λίγες ώρες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του ζευγαριού.