Φήμες θέλουν την Britney Spears και τον 27χρονο σύντροφό της, Sam Asghari, να αρραβωνιάζονται στο προσεχές διάστημα και αυτό γιατί εθεάθη να ψωνίζει δαχτυλίδια – μονόπετρα-. Ο personal trainer που πλέον είναι ηθοποιός φωτογραφήθηκε από παπαράτσι να περιηγείται στον πάγκο κοσμημάτων Cartier στο Λος Άντζελες την Πέμπτη.

Κατά τη διάρκεια του shopping, ο Asghari φαινόταν να ζητά από έναν υπάλληλο πωλήσεων να βγάλει αρκετά κομμάτια από τη βιτρίνα για να τα δει καλύτερα, συμπεριλαμβανομένου ενός διαμαντένιου δαχτυλιδιού. Έβγαλε επίσης πολλές φωτογραφίες από κομμάτια για τα οποία φαινόταν να ενδιαφέρεται.

Δεν είναι σαφές αν τελικά αγόρασε κάτι ή όχι, αλλά ο Asghari και η Spears δεν κρύβουν την αγάπη τους. Μόλις την περασμένη εβδομάδα η pop star μοιράστηκε ένα μικρό αφιέρωμα στον φίλο της στο λογαριασμό της στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους μαζί με μια λεζάντα που αναφέρεται πόσο της στάθηκε, αλλά και στις μαγειρικές ικανότητες που έχει.

https://www.youtube.com/watch?v=AktuXa_eVnE

Δεν θα μας φανεί καθόλου περίεργο να δούμε φωτογραφία με ένα μονόπετρο μέσα στην επόμενη εβδομάδα και να φτιάξουν την οικογένειά τους.

Έτοιμος να γίνει πατέρας ο Sam Asghari

Σε συνέντευξή του στο Forbes τον Μάρτιο, ο Asghari είπε: «Οι προτεραιότητές μου στη ζωή είναι να παραμένω ταπεινός και να καταλαβαίνω από πού ήρθα και πού πηγαίνω. Θέλω να πάω την καριέρα μου στο επόμενο βήμα όσον αφορά την υποκριτική. Θέλω επίσης να πάω τη σχέση μου στο επόμενο βήμα. Δεν με πειράζει να γίνω πατέρας. Θέλω να γίνω νέος μπαμπάς ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears (@britneyspears)

Σε άλλα υπέροχα νέα για την πριγκίπισσα της ποπ, η Spears απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες ότι έριξε ένα κινητό τηλέφωνο από το χέρι της βοηθού της, στις 16 Αυγούστου, δύο εβδομάδες αφότου ο υπάλληλος πήγε τα σκυλιά της σε κτηνίατρο και δεν τα έφερε πίσω στο σπίτι τους.