Δυο διάσημες σταρ του Χόλιγουντ, πρότυπα ομορφιάς, δεν διστάζουν να «τσαλακωθούν» και να συμπεριφερθούν σαν μικρά παιδιά. Η Angelina Jolie και η Salma Hayek για όσους δεν το γνώριζαν έχουν αναπτύξει μια ξεχωριστή σχέση και το δείχνουν με κάθε ευκαιρία.

Μάλιστα, συμπρωταγωνιστούν στην ταινία της Marvel The Eternals, και συναντήθηκαν χθες για τα 55α γενέθλια της Salma Hayek. H Jolie, λοιπόν, συμμετείχε σε μια παράδοση που ακολουθούν στο Μεξικό, κατά το οποίο ο εορτάζων πρέπει να βουτήξει το κεφάλι του μέσα σε μία τούρτα, η οποία συνήθως είναι ένα αφράτο και κρεμώδες κέικ.

Ο εορτάζων είναι ο πρώτος που πρέπει να φάει από την τούρτα, σύμφωνα με το ίδιο έθιμο.Σε ένα βίντεο που ανέβασε η Λατίνα ηθοποιός, φαίνεται η Jolie, με τις υπόλοιπες φίλες της εορτάζουσας, να φωνάζουν με ρυθμό «Morbida» που σημαίνει «δάγκωμα» στα ισπανικά.

Τότε η Salma Hayek, κρατώντας τα μαλλιά της για να μην μπουν μέσα στην τούρτα, κάνει νόημα στην Angelina να την βουτήξει μέσα στην τούρτα. Εντάξει, δεν έπαιξαν και τουρτοπόλεμο, αλλά το στιγμιότυπο έγινε αμέσως viral.