Κλειστό παραμένει το προφίλ στο Instagram της influencer Soula Glamorous, που έγινε γνωστή για τις καυστικές αναρτήσεις της στο παρελθόν. Οι followers της παρατήρησαν ότι το προφίλ της δεν είναι ενεργό και κατευθείαν το θέμα προκάλεσε ανησυχία, καθώς και στο παρελθόν έχουν καταφέρει να της ρίξουν τον λογαριασμό μετά από αναφορές.

Η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες δεχόταν βροχή μηνυμάτων για τον θάνατο του τράπερ, Madclip, κάτι που επιβάρυνε το προφίλ της. Φως στην υπόθεση έριξε η φίλη της Δήμητρα Αλεξανδράκη, με story που ανέβασε στο Instagram με το hastag #FreeSoulaGlamorous.

Αποκάλυψε ότι δέχθηκε μήνυμα της Soula μέσω ενός φίλου της για να την ενημερώσει τι συνέβη. «Αν το μήνυμα του συγκεκριμένου παιδιού είναι αληθινό, υπάρχει τεχνικό πρόβλημα λόγω πολλών dm μηνυμάτων», γράφει η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Λογικά θα επανέλθει το προφίλ σε λίγες ημέρες», καταλήγει, παραδεχόμενη ότι δέχθηκε καταιγίδα μηνυμάτων για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ποια είναι η Soula Glamorous

Η «Soula Glamorous», είναι μια ιντερνετική περσόνα, που δεν έχει αποκαλύψει ποτέ το πραγματικό της πρόσωπο. Κατά καιρούς υπήρχαν θεωρίες για το ποιος ή ποια μπορεί να κρύβεται πίσω από το συγκεκριμένο χρήστη.  Κανείς δεν γνωρίζει αν πρόκειται για άντρα ή γυναίκα ή αν πρόκειται για κάποιον ήδη διάσημο πρόσωπο.

https://www.intronews.gr/tiktok-stin-koryfi-ton-downloads-gia-to-2020-afinontas-piso-facebook-kai-instagram

Το καυστικό χιούμορ της και οι φιλικές συμβουλές, μαζί με τον σχολιασμό της επικαιρότητας, έχει απήχηση στους νέους, που την έχουν αναδείξει σε μια από τις μεγαλύτερες ινφλούενσερ της χώρας. Μετρά περισσότερους από 416 χιλιάδες followers.