Η τελευταία ανάρτηση του Michael K Williams στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και προφητική. Σε αυτήν παρακαλούσε τους θαυμαστές να μην κλάψουν για εκείνον, μόλις έξι ημέρες πριν βρεθεί νεκρός στο ρετιρέ του Μπρούκλιν.

Αποκαλύφθηκε ο πόνος που βίωσε, καθώς πρωταγωνιστούσε στην ταινία Body Brokers, μια ταινία με θέμα την ζωή ενός ναρκομανή που τελικά καταλήγει σε ένα κέντρο θεραπείας και ξετυλίγεται μια τεράστια απάτη. Η τελευταία του αυτή ταινία, τον ώθησε να δοκιμάσει τη θεραπεία για πρώτη φορά.

Ο σταρ του «Wire», ο οποίος είχε παλέψει και στο παρελθόν με τα ναρκωτικά, βρέθηκε νεκρός τη Δευτέρα από υπερβολική δόση ηρωίνης. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο 54χρονος δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο του Τρέισι Μόργκαν που έλεγε στους θαυμαστές του «μην κλαίτε για μένα », μετά το σχεδόν μοιραίο δυστύχημα με τη λιμουζίνα του 2014.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael K Williams (@bkbmg)

Η τελευταία ανάρτηση του Williams

Στο βίντεο, ο Μόργκαν είπε: «Είχα ένα ατύχημα. Μην κλαίτε για μένα. Κλάψτε για όλους τους άλλους». Αυτό έγινε σε λιγότερο από επτά μήνες από τότε που ο αγαπημένος ηθοποιός είπε ότι ξεκίνησε τη θεραπεία για πρώτη φορά αφού επηρεάστηκε βαθιά από τον ρόλο του στο Body Brokers.

«Μόλις ξεκίνησα τη θεραπεία, ξέρετε, και πραγματικά το πήρα στα σοβαρά, άρχισα να σκέφτομαι τι και πώς έχει επηρεάσει – τις ενέργειές μου, τις απαντήσεις μου σε ορισμένες καταστάσεις, τις σχέσεις μου», είπε ο Williams κατά τη διάρκεια του Tamron Hall Show στις 25 Φεβρουαρίου.