Μετά από ένα χρόνο πανδημίας στην οποία πήγαν πίσω κάποιες ταινίες του, ο Chris Hemsworth έχει μπει για τα καλά σε beast mode, καθώς οι ρόλοι που καλείται να κάνει, απαιτούν μια συγκεκριμένη σωματοδομή. Πριν ξεκινήσει το καλοκαίρι, ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα για το Thor: Love and Thunder, όπου ο Αυστραλός ηθοποιός κλήθηκε να κάνει τον Avenger από την Άσγκαρντ ένα τούμπανο ολκής.

Πριν το Endgame, ο Thor ήταν ένας πληθωρικός σωματικά Θεός. Στο Endgame είδαμε ότι η απογοήτευση από την ήττα από τον Thanos, τον οδήγησε στο να αφεθεί και να αποκτήσει κοιλιά από τις μπύρες και τα γλυκά. Από τη στιγμή που επετεύχθη η νίκη και αφού πια δεν είναι ο ηγέτης της Άσγκαρντ, αλλά έδωσε τη σκυτάλη στην Βαλκυρία, μπορεί πλέον να αφοσιωθεί στις δικές του επιθυμίες.

Μια απ΄αυτές, όπως είδαμε από φωτογραφίες των γυρισμάτων, αλλά και από βίντεο που αναρτούσε σε αυτό το διάστημα ο Chris Hemsworth, είναι η αύξηση της μυικής του μάζας. Για το 4ο Thor ο Hemsworth πήρε αρκετό όγκο και ήταν πιο μυώδης από ποτέ, με τα χέρια του να σκίζουν τα παλιά του μπλουζάκια.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Γυμναστική και Chris Hemsworth είναι έννοιες συνυφασμένες

Αφού το Thor ολοκληρώθηκε ως προς τα γυρίσματα, ο Chris Hemsworth πάει σε ένα άλλο είδος γυμναστικής για τις ανάγκες του ρόλου του στο Extraction. Η δημοφιλέστερη ταινία του Netflix το 2020, που έπιασε τα 100 εκατομμύρια προβολές στον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας της, θα έχει και sequel, με τον 38χρονο Αυστραλό να καλείται να μειώσει τον μυικό του όγκο και να δουλέψει περισσότερο την πλαστικότητα στο σώμα του, σε μια ταινία με πιο απαιτητικές σκηνές μάχης σώμα με σώμα.

Ο Chris Hemsworth έχει φτιάξει στην πολυτελέστατη έπαυλη του στην Αυστραλία ένα φουλ εξοπλισμένο γυμναστήριο, ενώ έχει και εξωτερικούς χώρους με υποδομή για να κάνει κάποιες συγκεκριμένες ασκήσεις. Μαζί με τον βασικό του γυμναστή που του φέρνει κατά καιρούς ειδικούς σε συγκεκριμένες μεθόδους, ο Hemsworth καταφέρνει κάθε φορά να πετυχαίνει τους στόχους του.

Στο τελευταίο βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, για το sequel του Extraction, ο Chris Hemsworth εξηγεί τη διαδικασία που καλείται να περάσει.

«Mετάβαση από το heavy weight training σε ένα body weight functional κινήσεις που επικεντρώνονται στην ευκινησία, τη δύναμη και την ταχύτητα. Κάνε αυτό το workout και άσε τα πνευμόνια σου να ουρλιάξουν για έλεος» έγραψε ο Chris που έχει και δικό του app, το Centrfit, που είναι από τα δημοφιλέστερα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth)

Δείτε μια χαρακτηριστική σκηνή από το Extraction για να καταλάβετε τι απαιτούν από το σώμα του Hemsworth οι σκηνές μάχης.