Η Corinna Schumacher, η σύζυγος του θρυλικού οδηγού, Michael Schumacher, λέγεται ότι ξέσπασε σε δάκρυα αφού έζησε ξανά το τραυματικό ατύχημα στο σκι για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ του Netflix αφιερωμένο στη ζωή του. Δεν είναι εύκολο άλλωστε να αναβιώνονται σκηνές που έχουν στιγματίσει τη ζωή σου.

Το νέο δραματικό ντοκιμαντέρ θα δίνει μια εικόνα για τη ζωή, την καριέρα και το ατύχημά του το 2013 και αναμένεται να προβληθεί στις 15 Σεπτεμβρίου στο Netflix. Η γυναίκα του Schumacher ήταν πάντα κοντά στον σύζυγό της στα χρόνια της ανάρρωσής του, ωστόσο, η οικογένεια κρατούσε πάντα για εκείνους σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Το Metro αναφέρει ότι η Corinna λέει στην ταινία: «Δεν έχω κατηγορήσει ποτέ τον Θεό για αυτό που συνέβη. Ήταν πραγματικά κακή τύχη – όλη η κακή τύχη που μπορεί να έχει κανείς στη ζωή. Είναι πάντα τρομερό όταν λες:« Γιατί συμβαίνει αυτό στον Μάικλ ή σε εμάς; Αλλά τότε καταλαβαίνει ότι συμβαίνει και σε άλλους ανθρώπους.

«Είμαστε όλοι μαζί, ζούμε μαζί στο σπίτι μας. Ακολουθεί ειδική θεραπεία και κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιώσουμε την κατάστασή του, να τον κάνουμε να νιώσει άνετα και να αισθανθεί τον δεσμό της οικογένειάς μας. Κάνουμε ό,τι μπορούμε, όλοι μας.

Προσπαθούμε ως οικογένεια να συνεχίσουμε τη ζωή μας, όπως θα ήθελε κι ο Μίκαελ από μας. Η ζωή συνεχίζεται. Ο Μίκαελ ήταν αυτός που πάντα μας προστάτευε, τώρα εμείς τον προστατεύουμε» συνέχισε να λέει η 52χρονη Corinna.

Οι στιγμές πριν από το ατύχημα του Schumacher

«Λίγο πριν συμβεί το ατύχημα στη Μεριμπέλ, μου είπε: Το χιόνι δεν είναι το καλύτερο δυνατό. Θα μπορούσαμε να πάμε στο Ντουμπάι και να κάνουμε skydiving εκεί».

Ήταν μία από τις τελευταίες φράσεις που είπε ο Schumacher στη σύζυγό του, πριν πέσει σε βράχο κάνοντας σκι με τον γιο του Μικ, τότε 14 ετών. Υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από αυτή την πτώση, τον Δεκέμβριο του 2013, που τον ανάγκασαν να τεθεί σε τεχνητό κώμα επί έξι μήνες, έως τον Ιούνιο του 2014.

Η Corinna συνεχίζει να λέει στο ντοκιμαντέρ: «Φυσικά, μου λείπει ο Michael κάθε μέρα. Αλλά δεν μου λείπει μόνο εμένα. Είναι τα παιδιά, η οικογένεια, ο πατέρας του, όλοι γύρω του. Θέλω να πω, σε όλους λείπει, αλλά είναι ακόμα εδώ. Διαφορετικός, αλλά είναι εδώ και αυτό μας δίνει δύναμη».