Χαρμόσυνα νέα στο Hollywood, αφού δύο χρόνια μετά τον γάμο της, η Jennifer Lawrence περιμένει το πρώτο της παιδί. Από τη στιγμή που κυκλοφόρησαν στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες που πρόδιδαν την εγκυμοσύνη, ήταν θέμα χρόνου να επιβεβαιωθεί η είδηση.

Έτσι, λοιπόν, εκπρόσωπος της ηθοποιού επιβεβαίωσε πως η 31χρονη και ο 37χρονος σύζυγος της, Cooke Maroney, θα γίνουν γονείς σε λίγους μήνες από τώρα. Η γνωριμία τους έγινε το 2018, μέσω της κοινής φίλης τους, Laura Simpson, και έκτοτε είναι μαζί από τότε.

Οι δυο τους παντρεύτηκαν, σε ένα μαγικό και ειδυλλιακό σκηνικό, στο Rhode Island με 150 καλεσμένους, εκ των οποίων ανάμεσά τους ήταν οι Emma Stone, Amy Schumer, Adele, Nicole Richie, Joel Madden, Cameron Diaz. Η Lawrence φορούσε ένα λαμπερό Dior νυφικό, αφού αποτελεί πρόσωπο του Οίκου από το 2012.

Ο γάμος έγινε ένα χρόνο μετά τη γνωριμία τους, πράγμα που αποδεικνύει πως το ζευγάρι είναι πραγματικά ερωτευμένο. Κι αυτός ο έρωτας θα ολοκληρωθεί σε λίγο καιρό με τη γέννηση του παιδιού τους.

Η Lawrence, πάντως, δεν έχει μιλήσει πολλές φορές για τον γάμο της σε συνεντεύξεις αλλά πρόσφατα είχε πει στο podcast ‘Naked with Catt Sadler’ πως πριν γνωρίσει τον Cooke δεν είχε σκεφτεί τον γάμο: “Απλά τον γνώρισα και ήθελα να τον παντρευτώ. Είναι ο καλύτερός μου φίλος οπότε ήθελα να δεσμευτούμε και νομικά για πάντα. Είναι το καλύτερο. Βρίσκεις τον αγαπημένο σου άνθρωπο στον πλανήτη και λες ‘δεν μπορείς να φύγεις’. Οπότε ήθελα να αποδεχτώ αυτή την προσφορά”.

Όσο για τα επαγγελματικά της σχέδια, η ηθοποιός ετοιμάζεται να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία ‘Don’t Look Up’ στην οποία πρωταγωνιστούν ο Leonardo DiCaprio και η Meryl Streep.

https://www.intronews.gr/4769-2-kylie-jenner-egkyos-sto-deftero-tis-paidi-afti-ti-fora-to-anakoinose-prin-gennisei