Τι κοινό έχουν αστέρια του Χόλιγουντ πρώτου μεγέθους όπως ο Μπραντ Πιτ, ο Κιάνου Ριβς και ο Μπεν Άφλεκ; Πριν γίνουν διάσημοι, είχαν υποκύψει στο χρήμα και την εφήμερη δόξα μίας φτηνής τηλεοπτικής διαφήμισης. Η λίστα είναι μακρά.

Ονόματα πρώτου μεγέθους έχτισαν την καριέρα τους με πολλή δουλειά, αλλά και κάποιες… ατυχείς στιγμές, όπως είναι για πολλούς σήμερα, οι τηλεοπτικές διαφημίσεις για πατατάκια και φαστφουντάδικα στις οποίες συμμετείχαν δεκαετίες πριν.

Μπραντ Πιτ (1988): Pringles

Το 1998, τρία χρόνια πριν από τον πρώτο του σημαντικό ρόλο στο εμβληματικό Θέλμα & Λουίζ, ο 25χρονος Μπραντ καταβρόχθιζε πατατάκια στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου. Κάπου στη Νότια Καλιφόρνια, ο Μπραντ Πιτ χωρίς πουκάμισο και οι δύο φίλοι του έμειναν χωρίς αυτοκίνητο και ακόμα χειρότερα, ξέμειναν και από πατατάκια Pringles.

Ευτυχώς, τρία κορίτσια ντυμένα με μπικίνι έσπευσαν να βοηθήσουν με ένα διαθέσιμο αυτοκίνητο γεμάτο με πατατάκια, με αποτέλεσμα ένα πάρτι στην άκρη του δρόμου πριν τα αγόρια ξεκινήσουν μια άλλη περιπέτεια.

Κιάνου Ριβς (1983): Coca Cola

Ο Κιάνου Ριβς υποδύεται έναν ποδηλάτη, ο πατέρας του ήταν ο προπονητής του και έπρεπε να κερδίσει ένα μεγάλο ποδηλατικό εταπ. Στο τέλος του αγώνα τον πλησιάζει ο πατέρας του και του λέει: «Είμαι περίφανος για εσένα» δίνοντάς του μια Coca Cola.

Στάνλεϊ Τούτσι (1986): Levis 501

Ο Στάνλεϊ Τούτσι παρότι ήταν μόλις 26 ετών στη διαφήμιση που πρωταγωνιστεί… μοιάζει 45. Φοράει levi’s 501 και πετάει.

Μπεν Άφλεκ (1989): Burger King

Ο Μπεν οδηγούσε όταν ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο στο αυτοκίνητό του. Μια νεαρή κοπέλα πιστεύει ότι στην άλλη άκρη της γραμμής είναι ένας πολωτής των Burger King. Ο Μπεν ακούγοντας τη θεσπέσια φωνή της κοπέλας απαντάει καταφατικά. Αυτή παραγγέλνει. Αυτός αντί να πάει σπίτι του, περνά από ένα Burger King. Με την παραγγελία στο χέρι φτάνει έξω από το σπίτι της. Όλα τα άλλα είναι ιστορία…

Βιν Ντίζελ (1994): Lost Toy Fair

Αγνώριστος Βιν Ντίζελ στην πρώτη του διαφήμιση πριν 30 χρόνια!!