Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι η Madonna παραμένει το ίδιο ελκυστική και βέβαια σε πολύ καλή φυσική κατάσταση. Το είδωλο της pop μουσικής μας το αποδεικνύει με κάθε ευκαιρία ότι η ομορφιά δεν κοιτάει την ηλικία, και δεν διστάζει να προκαλεί.

Τώρα, δημοσίευσε φωτογραφίες, όπου ποζάρει topless στο κρεβάτι με διχτυωτό καλσόν και μαύρα εσώρουχα, και όπως ήταν αναμενόμενο σοκάρει τους ακόλουθούς της στο Instagram. Φαίνεται να τραβήχτηκαν στο σπίτι της τραγουδίστριας στη Νέα Υόρκη, όπου περνά τον περισσότερο χρόνο της.

Πολλοί από τους followers της λάτρεψαν τα στιγμιότυπα, σχολιάζοντας emoji φωτιάς, ενώ άλλοι αναρωτιούνται αν προσπαθούσε να βρει ένα ρούχο για να παρακολουθήσει το Met Gala, που πραγματοποιείται στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, καθώς σε μια από αυτές εμφανίζεται με ένα εκθαμβωτικό φόρεμα.

«Φαίνεται ότι θα φορέσει το εμβληματικό φόρεμά της για τα Όσκαρ στo MET», έγραψε κάποιος. Σε άλλη φωτογραφία, η Madonna κοιτάει την κάμερα καλύπτοντας το στήθος με τα χέρια της ή μ’ ένα αστέρι στα επίμαχα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)


Σε κάποιες φωτογραφίες είναι ξυπόλυτη με άσπρα, μακριά γάντια στα χέρια και σε κάποιες άλλες με μαύρες γόβες και γάντια. Με τα αξεσουάρ που παραπέμπουν σε ανάρμοστες πράξεις, γράφει στη λεζάντα: «Τα αξεσουάρ είναι μια μορφή βασανισμού» δήλωσε η γοητευτική σταρ της ποπ.

https://www.intronews.gr/4950-2-britney-spears-video-instagram-opisthia

H Madonna γιόρτασε τα 63α γενέθλιά της

Οι τολμηρές φωτογραφίες της Madonna έρχονται λίγες εβδομάδες αφότου γιόρτασε τα 63α γενέθλιά της με την οικογένειά της στην Ιταλία.

«Αφήστε το παιχνίδι γενεθλίων να ξεκινήσει», έγραψε η Madonna μια σειρά φωτογραφιών από το πάρτι, όπου την βλέπουμε μαζί της τα έξι παιδιά της – Lourdes, Rocco, David, Mercy, and twins Estere and Stella – καθώς και τον φίλο της, Ahlamalik Williams, 27 ετών.