Την τιμητική τους στα media έχουν τις τελευταίες ώρες, Ben Affleck και Jennifer Lopez, οι οποίοι σίγουρα ευχαριστιούνται ότι αποτελούν το πιο εμπορικό θέμα αυτή τη στιγμή. Κι αυτό επιβεβαιώθηκε, κατά τη διάρκεια της άφιξής τους στο κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας, με το ζευγάρι να δίνει το δικό του σόοου και τα φλας των φωτογραφικών φακών να παίρνουν φωτιά.

https://www.intronews.gr/5027-2-ben-affleck-jennifer-lopez-venetia-filia-agkalies

Μάλιστα, η επανασύνδεση τους συνοδεύτηκε και από το πρώτο δημόσιο φιλί, με τη φωτογραφία τους να κάνει το γύρο του διαδικτύου. Δεν έλειψαν, φυσικά, και οι εκδηλώσεις τρυφερότητας, με τα φιλιά του Ben Affleck στο μέτωπο της Lopez και τους ρομαντικούς ψιθύρους να δίνουν και να παίρνουν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Στο μεταξύ, αυτή η αδυναμία και ο έρωτας που έχει ο ηθοποιός για την εκρηκτική JLo δεν κρύβεται, αφού σε περιστατικό που δημοσιοποίησε η Daily Mail, ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» τον Affleck να απομακρύνει ενθουσιώδη θαυμαστή της Lopez, που όρμηξε για να βγάλει μια φωτογραφία μαζί της.

Γενικά, το ζευγάρι δεν έχει πείσει τους πάντες για την αγάπη του και το τι μέλλει γενέσθαι γι’αυτούς τους δύο θα το δείξει ο χρόνος.

Κεντρική φωτογραφία: Getty